![]() |
|
Odp: Nie mogę się oświadczyć
gdy jakiś tam facet byl moim chłopakiem to ja się oświadczyłam a on odmuwil puzniej opsja zniknęła ale z innym simem było ok
|
mam ten sam problem :P I QWE to co napisałeś próbowali już wszyscy i to na prawdę nie działa :P moje simy całe godziny sie przytulaja, całuja i wszystko co dobre, a opcji 'oswiadcz sie' czy cos w tym stylu wciaz nie ma
|
To jest chyba błąd. Bo jak nie mogę się oświadczyć, to robię nowy zapis, z nową rodziną, i na tym 2 zapisie to już mogę się oświadczać :D
|
Widać dużo osób ma podobny problem.... Mam tak z dwoma zapisami. W pierwszym nawet się dziecko urodziło, by się simka albo sim oświadczył. W drugim simka nie może oświadczyć się simowi kosmicie. Spróbuje z cechą romantyk. Kosmita ją ma, simka nie.
|
Miałam ten sam problem. Po usunięciu moda na ciążę nastolatki (nraas Woohooer) już mogę się oświadczać ;)
|
U mnie powodem była.... Impreza. Simka nie mogła ośiadczyć się kosmicie na przyjęciu.
Jednak nadal w drugim zapisie problem jest. Czy może być to przyczyną tego,że simka miała przedtem męża? |
Jeżeli masz intemater lub szkodzące mody to je usuń mi działa :redface::redface:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:51. |
|