TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Nielubiana aspiracja życiowa (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55095)

nmin 28.03.2010 17:35

Odp: Nielubiana aspiracja życiowa

"Smażony ser" pojawił się w tym samym dodatku, co kula - właśnie po to, żeby być efektem nieprawidłowego działania kuli. W CW ta aspiracja stała się popularniejsza tylko dlatego, że zrobiono maxisowego Sima z nią, ale ona istniała już wcześniej, tylko nie można było samemu jej wybrać (w CW chyba można, ale tylko jako drugorzędną).

Sherlock 28.03.2010 17:40

Cytat:

Napisał Charionette (Post 1228079)
Nie lubię poszukiwania przyjemności i smażony ser ;)

Och, zupełnie zapomniałem o aspiracji "smażony ser", więc podmieniam "romansowanie" na w/w aspirację :P

Simoleon 08.04.2010 10:30

"Pogoń za bogactwem" - no niby idą aspiracje i punkty do aspiracji za to, że nasz Sim jedzie do pracy, lecz mój Sim jako Młodszy Detektyw zarabia 688 (coś koło tego) simoleonów a w swojej "skarbonce" ma marne 1,2 tysiąca, to jeszcze pragnie mebli, telewizorów, umywalek, pralek, zmywarek i nie wiadomo co lub kogo jeszcze za 2 tysiące...

Wrona115 08.04.2010 11:43

Poszukiwanie przyjemności dochodzi w Nocnym Życiu.

Anique 08.04.2010 18:47

Strasznie nie lubię 'pragnienia romansowania'. Simy z tą aspiracją są egoistami :< Chcą, żeby ich partner był mu wierny, (bo jak nie to "spoliczkuj"), a sami nie są lepsi. Np. pragnienie zdobycia miłości 2, 3 simów, pragnienie gorących pocałunków z 3 simami itd. Wkurza mnie to.
I jak tu połączyć dwojga zakochanych w sobie (oboje z pragnieniem romansowania)?
.

Maron 08.04.2010 19:42

A ja wręcz nienawidzę Pragnienia Romansowania... zazwyczaj mam rodzinki z dziećmi,
a żeby móc romansować nie może być partnera w pobliżu i innych kochanków, a np. na parceli publicznej jest z tym problem :P .
Natomiast moja ulubiona to Rodzina i Wiedza ;)
I nie ma problemy, aby je ze sobą połączyć :D

Titellè 10.04.2010 11:25

Najbardziej nie lubię pragnienia romansowania. Bardzo rzadko wybieram tą aspirację ,ponieważ simą z tą aspiracją tylko jedno w głowie :D

Melakrupa 22.04.2010 16:02

Tak, tak pragnienie stworzenia rodziny komplikuje życie innym simom ,którzy mają inne aspiracje.

Wiktoria__07 11.05.2010 18:10

ja nielubie popularnosci i tak srednio lubie bogactwo

PS.niedlugo bede miala NZ wiec o co biega z tym smazonym serem ;)?

Remus Lupin 11.05.2010 18:17

To jest taka aspiracja gdzie sim myśli tylko o serze.

gada o tostach z serem

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:26.