![]() |
Odp: Ulubiony i najgorszy cel życiowy
Cytat:
|
ja lubię cel wychować 5 dzieci do wieku nastolatka
ale nie lubię zobaczyć ducha małżonki |
Ja lubię mistrza/mistrzynię romansów (kiedyś przez mojego sima połowa simów z miasta się nienawidziła bo byli zazdrośni, a ja bardzo lubię jak oni się biją :D), często też biorę to żeby mieć 50.000$
Kiedyś z ciekawości wzięłam Stwórz 3 potwory i umęczyłam się jak cholera |
najbardziej lubię zdobywać xzy poziom
nie znoszę ,,zobaczyć ducha żony/męża/bogatej kochanki" itp. |
najgorszym celem życiowym to jest łamaczka serc i zobaczyć ducha bogatej żony czy jakoś tak, a moim ulubionymi są te zwiazane z kariera np. naukowca, lekarza, stylisty itd.
|
A ja najbardziej lubię ,, mieć 50000 tysięcy na koncie'' - wystarczy motherlode
Lubie też wychowac 5 dzieci do wieku nastolatka A nie lubie mistrzyni sztuk i potomkini da vincim |
Ja lubię jeszcze wychować 5 dzieci do wieku nastolatka, i wszystkie związane z rozwijaniem umiejetności.
|
To nie dało się tego dopisać do poprzedniego posta sprzed 30 min ? :|
|
A ja jeszcze nigdy nie brałam pragnienia zabicia swojego małżonka więc jeszcze nie wiem czy go lubię ;P. Ale z tego co już brałam to bardzo lubię:
x 10 w karierze kulinarnej x oraz dom warty 100 000 $ (lubię meblować ;D) A z tego co nie lubię (bo nie potrafię tego osiągnąć albo poprostu mam lenia :P) to: x złoty język złote palce (ponieważ nie lubię rozwijać umiejętności charyzmy) x i mieć 13 różnych ryb w akwariach czy coś takiego. Pamiętam,że raz to miałam i kupiłam 13 akwarii i mój sim złowił 13 rybek i nic! Oczywiście powkładał je do tych misek :P. Od tego momentu już nie biorę tego pragnienia. Oczywiście możliwe, że coś źle zrobiłam więc jak coś to wytłumaczcie jak to powinnam była uczynić. ;P A pragnieniem, które ani lubię, ani nie lubię to mieć 5 dzieci i wychować do wieku nastolatka. Na początku fajnie, lecz z czasem nudzą się już te bachorki. ;P |
Ja bardzo lubię z pieniąchami, z kumplami i z rodziną. Nienawidzęna tomiast: Osiągnij 10/9 poziom w karierze bla bla bla... i zobaczyć ducha bogatej małżonki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:39. |