![]() |
Odp: NRaas - Supercomputer mod
Aha, przepraszam nie zauważyłem:P
edit: Nie działa:( Wypakowałem do the sims 3/ mods/ packages, czy trzeba było gdzieś indziej? |
Shan dobrze wypakowałeś. Masz pliki plik d3dx9_31.dll oraz Resource.cfg tam, gdzie trzeba?
Ale w trybie kupowania w ogóle nie ma tego komputera, nie da się go postawić, czy w czym tkwi problem? |
U mnie nie ma komputera w trybie kupowania, na Simach też nie ma menu Nraas.
Wśród tych wielu, wielu prób z różnymi wersjami moda w różnej lokalizacji, była jedna jedyna, gdy w trybie kupowania faktycznie pojawił się komputer Nraas, ale po ustawieniu go nie dało się na niego kliknąć i nic z nim zrobić... Nie pamiętam niestety, z którą wersją to było. |
Wszystkie pliki są a mod nie działa.
|
Ja nie mam do kupienia żadnego komputera, po prostu jak klikam na sima mam tam opcję Master Controller i po rozwinięciu jej dużo innych.
|
Mi już skończyły się pomysły jak Wam pomóc, pozostał mi tylko jeden- zaktualizować grę do wersji 1.12, ponieważ czytałam, że z nią wersja moda v90 działa nienagannie.
|
Cytat:
|
kliknijcie na simie albo na jakim kolwiek komputerze i sprawdzcie czy jest opcja Master contoller czy cos takiego,powinia byc przy opcji zolta kropka,jezeli opcja jest to znaczy,ze mod dziala
|
Cytat:
ilona, no właśnie u mnie na Simach nie ma menu Nraas. Trudno, obędę się, i tak raczej nie ułatwiam sobie gry, ale lubiłam ten mod za szybką zmianę aktywnej rodziny bez utraty obietnic i wyposażenia, przydawało się, gdy w tym samym mieście grałam więcej niż jedną rodziną. |
jest aktualizacja tego moda,może teraz będzie Wam działał
http://ts3.tscexchange.com/index.php...c&topic=4219.0 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:56. |