TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Wasz ulubiona maxisowa rodzina ! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57490)

neville 28.12.2011 12:56

Odp: Wasz ulubiona maxisowa rodzina !

Ćwirowie i Zadek - jestem z nimi powiązany

hellraiser 15.01.2012 21:00

Największym sentymentem darzę Ćwirów - zawsze ich lubiłem jakoś, w TS2 zawsze przywracałem Bellę na swoje miejsce i nimi grałem, a w Trójce odtwarzałem potem ten scenariusz :P
Potem są Landgraabowie - pamiętam moją pierwszą simkę stworzoną w Trójce, zaczęła ciężko harować w szpitalu i poznała tego blondyna, męża Danuty, który był jej szefem. Nawiązał się romans i ten gostek zamieszkał razem ze swoją kochanką w posiadłości, wyrzucając żonę i syna ;p
Nie mam więcej szczególnie ulubionych maxisowych rodzin, zresztą jak grywam w simy, to kontynuuję losy własnej rodziny, ale gdy gram w SV, to bardzo często losy mojej familii i rodów wyżej wymienionych są ze sobą jakoś splecione :P

tallje 16.01.2012 14:34

ja z SV jakoś nie lubię nikogo, może oprócz Wainwrightow, moi smowie zawsze się z nimi znają : D
z Riverview raczej nikt nie przypadł mi do gustu, za to w Twinbrook lobię Dilly Pidgin, Kitty Ritter( u mnie sie ona wprowadza po śmierci Juana Darera do jego domu, w kazdym razie ma nazwisko Ritter : P ), pozniej moze jeszczeto malazenstwo mieszkajace na bagnach, na literke " d", zapomnialam jak dokladnie sie nazywaja..W kazdym razie babka nazywa sie Eva i to o nia mi chodzi, calkiem sympatyczna jest : )

Lubie 16.01.2012 16:33

Ja najbardziej lubię rodzinę Wainwright. To jest jedyna maxisowa rodzina, którą daleko doszedłe. xd

zuzapets 16.01.2012 18:11

Ja najbardziej lubię Ćwirów i Keaton;)

miłośniczka zwierząt 05.08.2012 20:51

Ja lubię rodzinę Sekemoto czy jak im tam ;)

easey 24.08.2012 20:26

najbardziej Zadek i Ćwir. Jeszcze z BP ten ten...wampir...Schlick? :o i Slayer + z AP tą panią co ma różowego pudla (jak ona tam :o) i te małżeństwo co się nie calłowało :| a reszta miasto, to nie mam ul

Klamra 05.08.2013 17:38

Landgraabowie :) Gram nimi już długo i nie nudzą mi się, bo ich historia powiązana jest z Francją :) Od Malcolma mam już 4 pokolenia i wszystkim w rodzinie rozwijam maksymalnie logikę a kobietom dodatkowo grę na fortepianie :) Mężczyźni w rodzinie są lekarzami (od Ireneusza) a kobiety mają wolne zawody typu stylistka, malarka itp. (Teraźniejsza moją matrona jest powiązana z wytarzaniem wina). Wszyscy znają też piosenki z innych krajów, bo moi Landgraabowie są podróżnikami. Mam też specjalną ścianę na której wiszą zdjęcia ze ślubów itp. Ogólnie tworzę taką rodzinkę z zasadami i tradycjami.

Łezka 11.09.2013 21:48

Podział wg okolic:

1. Sunset Valley - Na pierwszym miejscu Ćwirowie,a przede wszystkim Kornelia Ćwir - mam do niej sentyment.
2. Riverview - Rodzina Ivanov, a zwłaszcza Cześka Ivanov oraz jej mama Rayna Kaminsky. Poza tym Rodzina Dean, czyli ojciec i syn - Żytomir i Jerzy Dean'owie.
3. Appaloosa Plains - Samotna Simka z trzema kotami - Hetty Lionheart.
4. Moonlight Falls - Trzy siostry Zadek, a zwłaszcza Beatrice oraz Rodzina Ivy.
5. Twinbrook - Matka i córka, czyli Milly i Dilly Pidgin.

justinea4 12.09.2013 12:39

Przeważnie gram rodziną stworzoną od podstaw, ale jeśli chodzi o te już istniejące w grze, to zdecydowanie rodzina Ćwirów i Kawaler. Jakoś nie wyobrażam sobie Simów bez nich. Ćwirowie byli od zawsze i jakiś sentyment do nich pozostał :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:24.