TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery żywioły 2010 - Cztery żywioły - zgłoszenia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57523)

Nix 08.09.2010 21:56

Odp: Cztery żywioły - zgłoszenia

Zgloszenie wyszło trochę długie, więc zmniejszyłem czcionkę.

1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?

Przede wszystkim dlatego, że jestem fanem "adventure reality shows" (Survivor - Ryzykanci / Wyprawa Robinson, Agent itp.). Cztery Żywioły Mają "posmak" tego typu widowisk. Przy czym czuję, że rywalizacja tutaj byłaby bardziej fair, nie na śmierć i życie, a dla dobrej zabawy, chociażby dlatego, że uczestnicy działają w grupach i nikt nie zostaje wyeliminowany. Bycie częścią czegoś takiego sprawiłoby mi wielką, wielką radość. Może brzmi trochę sztucznie, ale piszę, jak jest ;)
Ponadto konkurs jest chyba najbardziej ekscytującym spośród tych, które powstały do tej pory. Zapowiada się coś świetnego.
Mógłbym też poznać niektórych użytkowników forum bliżej, co jest oczywiście plusem

2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz?

TS2 i wszystkie dodatki/akcesoria oraz TS3 i TS3: WP

3. Jakie umiejętności posiadasz?

Pisanie opowiadań, kręcenie videostory, aranżacja wnętrz/budowanie, tworzenie simów - w kolejności od najmocniejszych stron, do trochę słabszych, ale nadal w zasięgu moich możliwości.

Opiekunów drużyn nie znam, w sumie przydział nie miałby znaczenia (byleby się tylko dostać, co nie xD), ale w razie czego - najbliższy jest mi żywioł wody, a co za tym idzie, ogień to całkowicie nie moja bajka.

Shiver 11.09.2010 17:34

Chciałbym spróbować moich umiejętności, poza tym po moim słabym, a raczej znikomym ;) początku na forum, mam okazję na pokazanie, że jestem godny zaufania itd. Po za tym sam konkurs mam bardzo ciekawą tematykę.

-> profil

Całkiem nieźle (i bardzo to lubię) buduję i dekoruję domy, trochę gorzej z simami i robieniem zdjęć, ale czasami mam fajne pomysły na opowiadania. W programach graficznych jestem noga :/ (oprócz painta nie mam żadnego xD).

ddo bwayo 12.09.2010 15:35

Konkurs wydaje się bardzo interesujący, chciała bym spróbować w nim swoich sił, i wspomóc którąś z grup. Wydaje mi się, że dzięki temu konkursowi uczestnicy zżyli by się ze sobą i na forum panowała by miła atmosfera.

The Sims 2, The sims 2 Nocne Życie, The sims 2 Własny Biznes, The sims 2 Podróże, The sims 2 Cztery pory roku, The sims 2 Czas wolny, The sims 2 Osiedlowe życie.
+ w razie co mogę zainstalować akcesoria.

Według mnie nieźle wychodzi mi projektowanie domów.

Chciała bym należeć do Ziemi ponieważ opiekunem jest foda-se która kocham .
Uwielbiam jak piszę do mnie na gg bo zawsze mi poprawia humor .

Invidia Semper 12.09.2010 16:32

Bo myślę, że jest to coś, co przełamie rutynę na tym forum, fajnie jest zaangażować się w taki projekt.

The Sims 2: Podstawowe, Na studiach, nocne życie, własny biznes, podróże, czas wolny, zwierzaki

Podobno robię niezłe zdjęcia, ale bardziej pasuje mi pisanie, mogę też tworzyć simy.

Chciałabym być w drużynie ziemi, bo jest to mój żywioł, zodiakalny i z charakteru też pasuje;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:10.