![]() |
Odp: Zadanie nr 2 - głosowanie
Chryz ma rację - Grupy są źle "złożone" w Wodzie i Ziemi są najlepsze osoby, a w innych grupach jest taka nie równość... Następnym razem mam nadzieje, że grupy "wipóf" nie będzie, uważam to za niesprawiedliwe.
Ale gratuluję zwycięzcy . |
no w końcu jakiś mądry człowiek!!
Miziu droga,może bym tego nie przeżywała,gdyby było tak,jak mówisz. ale niestety przyłożyliśmy się do tego bardzo i nie odwaliliśmy czegoś na "odpiernicz się". |
Jaka jest przyjemność z gry? Robisz byle żeby było, żeby nie wywalili a i tak nie wygrasz...
to tak jakby 2letnie dziecko walczyło z Pudzianem .... |
Yyy, no co wy? To tylko gra. Zabawa. Wystarczy jedynie trafić w gust głosujących i może bardziej się postarać jeśli chodzi o regulamin... Chryzantemo, jestem pewien, że poczułabyś się lepiej gdyby ogień choć w jednej konkurencji zajął pierwsze miejsce.
I w ogóle jeśli Ci się nie podoba to wycofaj się jak Starlight, a nie apelujesz o zakończenie konkursu. |
Cóż.... Nie spodziewałem się że ogień znowu przegra.... Nie domyślałem się że to ich praca. Ale i tak wam wszystkich gratuluje!
|
nigdzie nie zaapelowałam o zakończenie konkursu :|
nie chodzi mi o wygraną zadania,powtarzam kolejny raz. Starlight trafił w sedno i to chyba wystarczy. |
Grupy są nierówne ?
Z tego co widzę w drużynie Ogień posiadacie Mariana, który jest jednym z najlepszych dekoratorów wnętrz w ts2 oraz Charionette bardzo dobrą stylistkę, więc nie mówcie mi, że grupy woda i ziemia były faworyzowane przez Foda-se i przydzieliła do nich najlepszych z najlepszych, bo to kompletne bzdura. Dobra, ale skoro Wam to nie pasuje, to proponuję zakończyć konkurs, i najmocniej przepraszam Was za to, że grupa Woda wygrała. |
Cytat:
|
Wyobraźcie sobie,że Marian od samego początku konkursu ani razu się nie pojawił w naszym temacie,nawet nie napisał "pocałujcie mnie w d..."
ale oczywiście tego nikt nie sprawdzi,bo po co :) i nie chodzi mi o zakończenie konkursu,boże,czy ja piszę po chińsku? nie chce już mi się o tym dyskutować.po prostu zapomnijcie o tym,co pisałam,bawmy się dalej,bo konkurs nie jest zły. a co do odejścia z grupy to faktycznie to rozważę. eot |
Fode se nie brała pod uwagę tego, iż ktoś może olać konkurs, jeśli Wam to bardzo przeszkadza to zgłoście to i zażądajcie przydzielenia innych osób na ich miejsce.
U nas również są dwie osoby, które się w dziale nie pojawiły. Up@ Ok, w takim razie proponuje już zakończyć dyskusję. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:33. |