TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery żywioły 2010 - Zadanie nr 2 - głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58034)

Starlight 21.10.2010 14:47

Odp: Zadanie nr 2 - głosowanie

Chryz ma rację - Grupy są źle "złożone" w Wodzie i Ziemi są najlepsze osoby, a w innych grupach jest taka nie równość... Następnym razem mam nadzieje, że grupy "wipóf" nie będzie, uważam to za niesprawiedliwe.

Ale gratuluję zwycięzcy .

Chryzantem Złocisty 21.10.2010 14:57

no w końcu jakiś mądry człowiek!!

Miziu droga,może bym tego nie przeżywała,gdyby było tak,jak mówisz.
ale niestety przyłożyliśmy się do tego bardzo i nie odwaliliśmy czegoś na "odpiernicz się".

Starlight 21.10.2010 15:03

Jaka jest przyjemność z gry? Robisz byle żeby było, żeby nie wywalili a i tak nie wygrasz...
to tak jakby 2letnie dziecko walczyło z Pudzianem ....

eS_guy 21.10.2010 15:10

Yyy, no co wy? To tylko gra. Zabawa. Wystarczy jedynie trafić w gust głosujących i może bardziej się postarać jeśli chodzi o regulamin... Chryzantemo, jestem pewien, że poczułabyś się lepiej gdyby ogień choć w jednej konkurencji zajął pierwsze miejsce.
I w ogóle jeśli Ci się nie podoba to wycofaj się jak Starlight, a nie apelujesz o zakończenie konkursu.

Sims987654321 21.10.2010 15:12

Cóż.... Nie spodziewałem się że ogień znowu przegra.... Nie domyślałem się że to ich praca. Ale i tak wam wszystkich gratuluje!

Chryzantem Złocisty 21.10.2010 15:12

nigdzie nie zaapelowałam o zakończenie konkursu :|
nie chodzi mi o wygraną zadania,powtarzam kolejny raz.
Starlight trafił w sedno i to chyba wystarczy.

Wielebny 21.10.2010 15:16

Grupy są nierówne ?
Z tego co widzę w drużynie Ogień posiadacie Mariana, który jest jednym z najlepszych dekoratorów wnętrz w ts2 oraz Charionette bardzo dobrą stylistkę, więc nie mówcie mi, że grupy woda i ziemia były faworyzowane przez Foda-se i przydzieliła do nich najlepszych z najlepszych, bo to kompletne bzdura.

Dobra, ale skoro Wam to nie pasuje, to proponuję zakończyć konkurs, i najmocniej przepraszam Was za to, że grupa Woda wygrała.

eS_guy 21.10.2010 15:17

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1314965)
ta,wygra woda albo ziemia,w sumie reszta nie musi startować bo szkoda czasu

To chyba jest jednoznaczne. Ale masz rację, nie powiedziałaś że apelujesz o zakończenie. Ziemia i woda mają dobrych ludzi, ale nic nie jest jeszcze przesądzone. Ludzie na nich głosują bo ich pracę są tego godne. Jednak powietrze zajęło mocne drugie miejsce i to chyba o czym świadczy. Nie dla wszystkich konkurs wydaje się przesądzony.

Chryzantem Złocisty 21.10.2010 15:18

Wyobraźcie sobie,że Marian od samego początku konkursu ani razu się nie pojawił w naszym temacie,nawet nie napisał "pocałujcie mnie w d..."
ale oczywiście tego nikt nie sprawdzi,bo po co :)
i nie chodzi mi o zakończenie konkursu,boże,czy ja piszę po chińsku?

nie chce już mi się o tym dyskutować.po prostu zapomnijcie o tym,co pisałam,bawmy się dalej,bo konkurs nie jest zły.
a co do odejścia z grupy to faktycznie to rozważę.
eot

Wielebny 21.10.2010 15:21

Fode se nie brała pod uwagę tego, iż ktoś może olać konkurs, jeśli Wam to bardzo przeszkadza to zgłoście to i zażądajcie przydzielenia innych osób na ich miejsce.
U nas również są dwie osoby, które się w dziale nie pojawiły.

Up@
Ok, w takim razie proponuje już zakończyć dyskusję.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:33.