TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Rodzina Gotyckich - Takie tam pogaduszki :D (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58179)

Savigge 04.02.2011 17:39

Odp: Rodzina Gotyckich - Takie tam pogaduszki :D

Na wystrój ? No to skąd się wzieły groby u Gotyckich ? Z downloadu ?

kovalenko14 04.02.2011 17:45

Hmm nie będę się z tobą kłócić ;/ no cóż nie wiem skąd są groby ale można zauważyć grając Gotyckimi ,że nikt u nich nie straszy a u Ćwirów co noc straszą duchy

Savigge 04.02.2011 18:00

Możliwe że ta rodzinka wcześniej opłakiwała zmarłych no i nie wychodzą. Pograj trochę może wyjdą

Master of Disaster 04.02.2011 18:20

Co do Panny Stanisławy - to jest błędne tłumaczenie, w oryginale była Miss Crumplebottom. Niektórzy wiążą ją z siostrą Kornelii, Agnieszką Zadek (Agnes Crumplebottom), ponieważ Simka ta pojawiła się w TS3 i jedną z jej cech była zrzędliwość. Aha... ja trochę grałam Ćwirami w jedynce i tylko raz mi ich duchy zaczęły straszyć :|

Savigge 05.02.2011 11:21

Mi co chwile straszą

Jakub 15.02.2011 08:48

Cytat:

Napisał kovalenko14 (Post 1354924)
Jakub musiałeś coś źle przeczytać..;/ u żadnej z rodzin nie ma zmarłego kamerdynera sprawdziłem wszystkie groby u Ćwirów takim wksrzeszeniomatem i nie ma nikogo takiego jak Butler ,a u rodziny Gotyckich czyli Korneli i Gunthera wszystkie te groby to groby na wystrój... I wgl można się domyśleć ponieważ nikt z duchów tam nie chodzi ....wiec musiałeś się pomylić ...

Ale wskrzeszone duchy w polskiej wersji są losowe.

Savigge 15.02.2011 14:48

Losowe ? Nie sądzę, gdyż groby u Ćwirów są prawdziwe :< ludzie błagam.

Shiver 12.03.2011 12:48

Cytat:

Maxis zapowiada również, że stworzy nowe rodziny i jako przykład podaje rodziców państwa Ćwir, którzy są z nami od początku gry w The Sims.
Znalazłem to przy okazji jakiejś starej recenzji do Zwierzaków. Może chodzi tutaj właśnie o Gotyckich?

Savigge 14.03.2011 09:32

Pozostaje chyba tylko ta rodzina :)
A co do grobów na starówce u gotyckich. Czytałem na Simpedii o Genowefie Ćwir. Musi ktoś nawiedzać ich dom - to jakby na Simspedii wiedzieli że ma grób drugi z przodu obok Wiktora ?

kovalenko14 15.03.2011 14:36

Cytat:

Napisał Ciasteczko Mniam (Post 1373607)
Pozostaje chyba tylko ta rodzina :)
A co do grobów na starówce u gotyckich. Czytałem na Simpedii o Genowefie Ćwir. Musi ktoś nawiedzać ich dom - to jakby na Simspedii wiedzieli że ma grób drugi z przodu obok Wiktora ?

Skoro twierdzisz ,że nawiedza to daj mi dowód w postaci zdjęcia..;/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:45.