TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Lekcje uczuć (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58281)

Bush 14.11.2010 00:40

Odp: Lekcje uczuć

Heh, na te włosy to mnie natchnęło po obejrzeniu jednego anime. Kto oglądał, to pewnie wie. xD
Ja również za różem nie przepadam, ale jakoś tak samo wyszło, a mnie się podoba. ^^

Master of Disaster 14.11.2010 11:36

Cóż, oglądałam kilka anime, ale w tym przypadku przychodzi mi do głowy chyba tylko Naruto... którego obejrzałam dosłownie kilka odcinków, bo wkurzał mnie tytułowy bohater i jego drużyna (okej, poza Kakashim - ten był nawet fajny). Ale Jacey nie jest chyba podobna do Sakury Haruno (tak się nazywa różowowłosa z drużyny 7? Bo Sakura to w Japonii dość popularne imię, z tego, co wiem).

Co do całego FS - no sama nie wiem, za mało jeszcze się stało, żeby coś domniemywać... Jak na razie moim życzeniem byłoby, żeby ktoś nakopał Cielowi, zwłaszcza, że podejrzewam, co może być w tej "przesyłce". Jednak mogę się mylić.

Vipera 14.11.2010 11:58

Bush, normalnych się nie opłaca, bo mają mało słówek. A przynajmniej prof na uczelni nam odradził ;)

Bush 14.11.2010 12:08

Hmm, no to muszę się po prostu tego wszystkiego nauczyć. xD

Kathy - nie, Naruto nie oglądałam, po jednym odcinku się zniechęciłam. ^^ Chodziło mi o "Zero no Tsukaima" (ゼロの使い魔 - tu masz zapis hiraganą).;)

ermine 14.11.2010 12:48

Zero no Tsukaima - aaaaa no chyba, ze tak! :D Kocham anime, wiec rozumiem, że mogło wpłynąć na Twoją decyzje o wyborze włosów bohaterki. ;)
Sama często robie simy podobne do moich ulubionych postaci. ^^

A żeby nie było, ze nie na temat tooo... Kiedy można się spoziewać kolejnego odcinka? :D W tej przesyłce to pewnie jakies prochy są... dopalacze! ;D Tak podejrzewam, ale pewnie sie myle. ;d

Vipera 14.11.2010 14:41

Po pierwszym odcinku zastanawiałam się, dlaczego ona ma wszystko różowe? Pidżama, mydełka, iPod... landryncia? xD W urywku z kąpielą było dużo powtórzeń, m.in włosy i ręcznik.
W drugim odcinku słowo "ale" było prawie wszędzie, co utrudniało czytanie - wybijało z rytmu. Kolejna rzecz to moje spostrzeżenia co do włochów - to, że Ciel pochodził z włoch, nie oznaczało, że z góry będzie przystojny. Uwierz mi, że większość włochów to totalne pasztety i na dodatek z brzuchem.
Ogólnie FS dość sympatycznie. Masz więc nową czytelniczkę ;)

P.S Mogę pomóc z japońskimi wtrąceniami.

Bush 14.11.2010 16:56

Uhu! Dziękuję. :*
Czyli w razie problemów z japońskim mogę się do Ciebie zwrócić? ^^

ermine - Co do dopalaczy^^ - nie, tam ich nie ma. ;)
I nie wiem dlaczego, ale ostatnio w dwóch anime, które oglądałam (i które skończyłam już po tygodniu, bo były tak wciągające;) no, ale z resztą jak każde anime) główni bohaterowie nazywają się Zero. Wiem, że Louise to było tylko przezwisko, ale Zero Kiryuu! No coś się Japończycy na to uwzięli. O.o
Ale to nie zmienia faktu, że Kiryuu jest po prostu mega. :D

I żeby nie robić offu - dokładnie nie wiem kiedy będzie odcinek, ale mam nadzieję, że napiszę go w ciągu kilku dni. ^^

ermine 14.11.2010 18:19

Cytat:

główni bohaterowie nazywają się Zero
Też mi sie to rzuciło w oczy... ;) I zgadzam się, Kiryuu ze swoja Bloody Rose jest mega, ale NAJLEPSZY w obu seriach Vampire Knight dla mnie i tak pozostaje Kaien Cross. ;]

Co do FS, jak nie dopalacze to BOMBA! Ciel jest terrorystą! :P (Będę strzelac aż trafię, bo mi się dzis coś z mózgiem dzieje... to pewnie dlatego, że weekend sie kończy. ;d) Albo jakis zabójczy wirus! ;p

Bush 14.11.2010 18:31

Dla mnie Zero pozostanie niezastąpiony. ^^
Ale dalej nie udzielam odpowiedzi na pytanie o paczkę! Chcę Was zaskoczyć. :D

ermine 14.11.2010 18:51

Ciekawość mnie zje... ale nawet jak to zrobi, powróce tu jako duch, żeby przeczytać co z tą paczką! :P
Ale presji nie ma. :D
Czeeekam! ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:50.