![]() |
Odp: Simy od AoiNamida
ja lubię i takie i takie simki, chodziło mi o skin jest jakiś gładki ;)
|
Nie podobają mi się jej usta i nos ale generalnie jest śliczna ; ) Ma mega seksowne spojrzenie :D
|
coś bym zrobił z nosem, nie pasuje do reszty...
poza tym jest śliczna ^^ 9,5/10 |
Śliczny skinton, bardzo do niej pasuje, jednak brakuje mi jakiegoś bardziej wyraźnego makijażu. Nie podoba mi się fryzura i kolor oczu, ale reszta okej. Ogólnie simka ładna, śmiem twierdzić, że nawet śliczna. ^^
|
Simka cudna! Tak, jak poprzednia.
Ma supeeeeeer fryzurkę i usta :) Jak dla mnie 10/10 |
Miko ma dziwny nos taki strasznie podłużny, fryzura dziwna trochę 8,5/10
|
Simka jest naprawdę bardzo ładna. Najbardziej spodobały mi się oczy i jej drobny nosek :P
10/10 |
Simka jest prześliczna, jakby z porcelany. Widać, że włożyłaś w nią bardzo dużo pracy. Jedyne, co mi przeszkadza w podziwianiu, to te wielgachne dłonie. Ale trudno, nic (nawet Simki ;) ) nie może być idealne.
|
Cytat:
|
Miko jest bardzo ładna, ale nie pasuje mi tutaj za bardzo skin, który się tak za mocno świeci (a może ma tak być? dałaś go tak specjalnie?), a szminka jest nieco według mnie za blada po prostu. Miko widziałabym bardziej w takim pełniejszym makijażu (może dlatego, że większość tak robię swoim simkom), a prezentacja jest w porządku, ostatnie zdjęcie jest najładniejsze, a przynajmniej ja tak uważam :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:18. |