TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3-Najlepszy dodatek (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59488)

Hinata 28.12.2011 21:06

Odp: The Sims 3-Najlepszy dodatek

Może zrobię własną toplistę na trzy miejsca.
Więc byłoby tak:
1. Zwierzaki, sama nazwa na to wskazuje.
2. Po zmroku, kluby, wampiry i coś jeszcze.
3. Pokolenia.

Shiver 12.02.2012 06:47

Mam do Was pytanie. Przymierzam się do zakupu TS3 i jednego z dodatków (na początek). Który polecacie?

Chloé 12.02.2012 11:55

Zależy w jaki sposób lubisz prowadzić rozgrywkę, ba każdy dodatek coś wnosi. To co zarekomenduje jeden użytkownik, drugi odradzi.
Nie polecam Wymarzonych Podróży i Kariery bo te dodatki szybko się nudzą po wykorzystaniu nowych opcji, przynajmniej mnie. Dużo nowości wprowadzają Pokolenia i Po Zmroku (polecam któryś z tych 2 dodatków), a w Zwierzakach wiadomo co dochodzi. Najlepiej przejrzyj tematy dotyczące dodatków i screeny z gry i wybierz to co Ci najbardziej odpowiada.

Rallenique 14.02.2012 13:48

Zdecydowanie Kariera.
Podróże po jakimś czasie nudzą się, no przynajmniej mi.
Po zmroku, niby sporo dodają, ale jest mnóstwo rzeczy, które mnie irytują: wampiry, sława i paparazzi, kretyńskie fałszywe oskarżenia, po których traci się przyjaciół, puste kluby, rzadkie zapraszanie zespołów na występy.
Pokolenia? Sama nie wiem, w sumie to można się bez nich obyć, choć nie powiem wprowadzają "rodzinność" do gry.
Zwierzaki? To samo co pokolenia :) , wiem, podniesie się krzyk, że to fajnie jak sim ma kota, psa lub konia, bo zwierzątka są słodkie. Nie zaprzeczę. Ale ja lubię prowadzić rodziny wielopokoleniowe i dodatkowe sterowanie jeszcze zwierzaczkami, po pewnym czasie robi się męczące.
No i najważniejsza sprawa. Wydaje mi się, że Kariera wniosła do gry najmniej błędów, a to niestety istotna rzecz, jeśli człowiek nie chce robić ciągle reinstalacji.

Shiver 15.02.2012 06:20

Zdecydowałem się na Po Zmroku i jestem bardzo zadowolony. Wybrałem ten dodatek głównie ze względu na sławę (mój ulubiony dodatek do jedynki to Gwiazda), ale kluby, apartamenty i reszta reż mi się bardzo podobają. Na razie nie zauważyłem żadnych błędów, ale grałem chyba dopiero 4 godziny (no może poza tym, że moja simka na środku ulicy zmienia ubranie, albo śpi w stroju sportowym). Dziękuję bardzo za rady.

Adamsims 15.02.2012 09:55

Za czasów dwójki, byłem graczem który lubiał: kariera-dom. W trójce przez otwarte otoczenie, postęp historii zaczełem wybierać życie miejskie w klubach jak w Po ZMroku. Bez ekranów ładowania jest to przyjemność.

Olik605 19.03.2012 18:06

Według mnie wszystkie są super ale najlepsze to: Po zmroku i Zwierzaki

Aperlaxive 24.03.2012 08:52

Zrobię Moją Mega Top Listę (MMTL) dodatków;)

6. Zwierzaki - Przez błędy z grafiką, występujące u mnie zawiodłam się. BARDZO!

5. Wymarzone Podróże - Także się rozczarowałam. Żeby nie było miejsc wypoczynkowych?

4. Kariera - Pomysł był fajny, wykonanie spoko, obiekty fajne. Ale to trochę za mało

3. Pokolenia - Super! Udany dodatek, ale trochę za mało tu możliwości... To wszystko powinno być w podstawce.

2. Po Zmroku - Achh! Kluby, apartamenty, zabawa! Tylko szkoda, że zwalili "Gwiazdorstwo".

1. Zostań Gwiazdą - Udoskonalone " Po Zmroku". Piosenkarze, magicy, akrobaci. Tego mi właśnie brakowało!

Pink Panther 24.05.2012 12:00

Ja uwielbiam "Po zmroku", pisałem już o tym w temacie o wrażeniach z tego dodatku. Sława, kariera, bary, lokale, pieniądze... To jest to, co kocham! Ma to też związek z moimi marzeniami... Ale co one kogo obchodzą ;)

Edit:// Moderatorzy, możecie zrobić w tym temacie ankietę? Pokazałaby, jaki dodatek jest najlepszy :)

easey 12.07.2012 15:54

Po zmroku jest wspaniałe :P Pokolenia też są fajne i zwierzaki.. ahh sama nie wiem. WP są super, ale coś mi się ostatnio z podróżowaniem po..psuło.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:16.