![]() |
JUŻ WIEM! Pot ropuchy dostajesz wtedy kiedy pocałuje twój Sim żabe i nie wytrze buzi! :D Pot pokazuje sie od razu w magazynku! :lol:
A wiecie co? Jak można dostać tajne składniki? Może podsumujemy? ^_^ pot ropuchy - pocałuj ropuchę muchomory - usiądź na krzesełku "muchomorek" smocze łzy - łaskocz smoka smocza łuska - wyczesuj smoka magiczna fasola - jak Ci wyrośnie za czary Magiczna Fasola i urośnie na odpowiednią wysokość można sie na nią wspiąć i ukraść fasokli Masło, przczeli wosk, miód, złota nić, winogrona, czarny bez, proszek do pieczenia i cukier chyba każdy wie jak zdobyć. :D Wiecie co... mnie sie zdaje że z Pelargonii na energie słoneczną można wydobyć pył chochlików, ale nie jestem pewna. :lol: A co księcia... nigdzie go nie ma... :( |
zeby mic ksiecia trzeba po prostu pocalowac zabe :D ja raz mialam pelno zab, calowalam je i nagle ksiaze sie pokazal ^_^
|
Jak wyglądał? Jak masz fotke to zamieśc ją.
|
Ja wole specjalna zabke sciagnieta z netu dzieki ktorej od razu zabka zamienia sie w ksiecia..
|
Jak łaskotałam smoka to mi nie dał łez. Dlaczego?
|
Bo to trezeba zrobić kilka razy. ale ja też nie zawsze dostawałam.
|
Z żabami to chyba czysty przypadek...Wiadomości w SimJedynce:"...obliczono, że co 10. żaba w Sim City to książe, a co 5. daje pot ropuchy...". Natomiast co do smoków-żrą jak nie wiem co tę swoją smoczą karmę, a żeby coś dały, to muszą być choć trochę najedzone i w dobrym humorze. Wyczesywanie daje oczywiście łuskę, a łaskotanie...smok chyba płacze ze śmiechu i stąd się biorą łzy. Jeśli jakieś jeszcze pytania co do samej gry-służę pomocą.
|
Brylanciku skąd to wiesz :blink: :blink: :blink: No skąd, napisz!
|
No jak to skąd:miałam jednego smoka i mi wszyyyyyyystko podpalał. Więc się skapnęłam, że smok jak Polak, a "jak Polak głodny, to zły" i wszysto podpala. Z kwiatkami nie próbowałam. A żaba nie zawsze daje pot, klka razy zamieniałam kolesia czy kolesię (częściej faceta :)) w żabę i nie za każdym razem coś z tego wynika. Żeby odczarować żabę to trzeba czasami po kilka razy całować. :lol: :lol: :lol: :lol:
Cytat:
|
Ja za pierwszym razem, jak grałam z ciekawości pocałowałam ropuchę. I zamieniła się w księcia! Za to później w innych rodzinach próbowałam i się nie udawało... :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:55. |