![]() |
Odp: models of octavessens
tez jestem wszoku. ich tatusiowie nie sa tacy ladni. Maya jest corka sima Evana, ktory jest zaprezentowany w temacie "opowiamy, jak sobie gramy" a marcus jest synem lokaja ktory niewiem jak sie nazywa, elfman lub jakos tak
|
Wybacz, ale nistety powiem Ci tak - jeśli gra ich stworzyła, pokaż ich w dziale Zdjęcia z gry i dawaj tu tylko wlasne twory. żeby nie zaśmiecać, krótką się opiszę - nieładne oczy, brakuje całości, poza tym - przez to światło nie widać skina.
Bez oceny z wyżej wymienionych przyczyn. |
Nom, całkiem fajni.
Maya lepiej wygląda na zdjęciu z CASu. Marcus ma takie szatańskie spojrzenie :) |
nie chce oceny wiec wybaczam. pokazalem tam i pokazalem tu. bo jestem w nich zakovhany i tyle. Maya ma swietne oczy, sam bym lepszych nie zrobil :) a Marcus to jedyny sim ktory urodzil mi sie w grze ladny. I OTO POWOD DLA KTORYCH ICH TU POKAZALEM. koniec, kropka
Searle - no, ma. musi stać się wampirem. |
Sorka za post pod postem. Wczesniej ktos napisal ze Candice ma jajowata glowe.
Tak wam sie wydaje :D chce dac zdjecie na ktorym wyrazniej widac jej twarz. http://img703.imageshack.us/img703/536/omatic3.jpg |
Teraz wygląda jak Sylwester Stallone - ma takie skrzywione usta.
|
Candice ma podłużną twarz i męską szczękę :| gdyby jej twarz zmienić to byłaby nawet ładna. :)
|
Cytat:
5/10 |
uwielbiam takie szczeki u simek. A do ust to juz w ogole mam taka slabosc
|
Zgadzam się, "męska" szczęka...
Ale bardzo fajnie wyszła na tym zdjęciu ;). Myślę, że gdyby zmienić kształt twarzy, byłoby całkiem fajnie. Moja ocena: 8/10. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:37. |