TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61702)

miłośniczka zwierząt 07.10.2011 14:26

Odp: The Sims 3: Zwierzaki CAP - Wrażenia z gry

Ja dzisiaj sobie pobrałam to Demo i się nim trochę pobawiłam fajnie się, tworzy konie i koty natomiast psy są takie sobie . Osobiście już wiem że psy rzadko będę tworzyć lepiej mi się tworzy konie i koty.

anie_1981 07.10.2011 14:38

Ja kotów nie lubię, ale muszę szczerze przyznać, że do nich się przyłożyli. Tylko psy im średnio wyszły.

miłośniczka zwierząt 07.10.2011 14:41

Powiem może tak, że psy im trochę gorzej wyszły niż w the sims 2 natomiast koty o wiele lepiej niż w the sims 2 widać że się do nich przyłożyli.

distractme 07.10.2011 14:54

ja uwielbiam koty a juz wgl konie i ptaki :D pieski tez lubie ale za nimi az tak nie szaleje ;) kiedys bylo tu pisane o tym ze ptaki bedzie mozna nauczyc gadac paru slow.. ciekawe jakie to bd slowa :|

Czyżyk 08.10.2011 12:35

Mi w demie szczególnie spodobały koty, ale nie takie krótkowłose, tylko te bardziej "puchate" oraz te małe pieski np. cocker spaniel :)

BlackBerry 13.10.2011 10:21

@up mi także ^^. Albo ten słodki piesek Chow-Chow *.* ale najbardziej podobają mi się konie. Ale nadal jestem na nich zła bo nie dali króliczków :<

TheSims3Fan 13.10.2011 14:14

Wiecie, ja najbardziej lubie w 3 robic psa i konia, jak dla mnie koty sa niezbyt ;/ Osobiście mam jednego i tylko tą raśe (dachowce) lubię reszty nie ;/ ;/ Ale mój jest cały czarny więc mam najmniej roboty z nimi więc zbyt na kotach se nie posiedizałem :D no może przy tworzeniu tygryska i jaguarka ;) Konie lubię tworzyc najbardziej a psy na 2 miejscu :D :D Moim zdaniem chow - chow nie jest ładny, nie przepadam za tą rasą ;/ Ale za to fajnie im wyszedł mój ulubiony Doberman ^^ poprawic (czyli trochę pocieminic) kolorek i już :D :D U koni siedziałem najwięcej czasu :D :D

Olson 16.10.2011 16:57

Psy są w miarę okay. :P
Moim zdaniem najlepiej im wyszedł mastiff oraz zdecydowanie chow chow.
Konie natomiast... Nie podobają mi się, w ogóle. No, ale zobaczy się jeszcze. :)

Rosemarie 16.10.2011 17:38

Do kotów się przyłożyli, psy wyszły takie sobie, ale chow chow boski im wyszedł *.* Konie nie bardzo mi się podobają.

anie_1981 16.10.2011 17:46

Konie byłyby śliczne, gdyby nie ta błyszcząca, porcelanowa sierść i puste oczy. A tak są tylko "zadowalające". I tak będę miała głównie konie, bo to moje ulubione zwierzęta, ale tej sierści i oczu im nie wybaczę...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:40.