![]() |
Odp: Problemy z grą
Mnie sierść koni wkurza, to moje ulubione zwierzęta i chciałam, żeby były dopracowane. Jednak jak patrzę na screeny innych i widzę to samo co u mnie, to trochę mnie to uspokaja. Wiem, to jest trochę wredne z mojej strony ;) No nic, po prostu tak grę napisali i tyle :(
|
Ja mam kłopot z instalacją. Sobie zakupiłam w amazonce, wysłane było wcześniej, super. Płyta działa, ale napisało mi "gra wymaga aktualizacji". No i czekałam godzinę z okienek "trwa aktualizacja". Wyłączyłam, updatowałam ręcznie grę ale znowu tak wygląda instalacja... ;/
|
A ja mam taki problem - zaistalowane miałam tylko zwykłe simsy 3 i działały normalnie. Wczoraj przyszły zwierzaki i normalnie je zainstalowałam, włączyłam, wybrałam nowe miasto i jakąś 1 min się ładąją a później się wyłączają i jest napisane : "Program sims 3 przestał działać. System Windows sprubuje znaleźć rozwiązanie i poinformuje cię o tym". I tak dzieje się od czasu zainstalowania zwierzakó lub tej najnowszej aktualizacji.
Mam też pożyczone od koleżanki Wymarzone Podróże i Po Zmroku ale instalując zwierzaki tamte odinstalowałam ... |
cześć, zakupiłam dzisiaj The Sims 3 Zwierzaki, wszystko działało, dopóki nie włączyłam trybu tworzenia rodziny. Ten w którym wybieramy m.in. kolor skóry, działa bez problemu, natomiast pozostałe się nie włączają, czy ktoś mógłby mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje?
|
A u mnie wszystko jest w porządku, poza jednym - najistotnijeszym. :D
Psy i koty mają wszystkie łyse głowy, i nic, na prawde nic nie da się z tym zrobic. Macie jakiś pomysł jak to delikatnie mówiąc - naprawic? |
Cytat:
|
Witam. : 3
Nie wiem czy to już mentalność gry ale mam problem dot. umiejętności łowiectwa zwierzaków. Otóż, ten dziwny cosiek co pojawia się nad głowami simów w czasie nauki umiejętności nie podwyższa się gdy zwierzak trenuje umiejętność tym samym nie pojawia się umiejętność ( powtórzyłam słowa ale nic. ). Pasek stoi w miejscu od kilku simowych dni ( mimo to ten plus cały czas... mryga?) Wiecie co może to powodować? Nie posiadam żadnych modów - zostały usunięte wraz z instalacją dodatku. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
sluchajncie, ja mam wsie dodatki sims 3 i teraz probouje zaistalowaczwierzaki, a wyskauje mi problem
sims 3 bład aktualizacji gry the sims 3 zwierzaki no i nie wiem co robic? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:06. |