TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61915)

anie_1981 20.10.2011 22:19

Odp: Problemy z grą

Mnie sierść koni wkurza, to moje ulubione zwierzęta i chciałam, żeby były dopracowane. Jednak jak patrzę na screeny innych i widzę to samo co u mnie, to trochę mnie to uspokaja. Wiem, to jest trochę wredne z mojej strony ;) No nic, po prostu tak grę napisali i tyle :(

Wampirencja 20.10.2011 23:29

Ja mam kłopot z instalacją. Sobie zakupiłam w amazonce, wysłane było wcześniej, super. Płyta działa, ale napisało mi "gra wymaga aktualizacji". No i czekałam godzinę z okienek "trwa aktualizacja". Wyłączyłam, updatowałam ręcznie grę ale znowu tak wygląda instalacja... ;/

Trish 21.10.2011 16:21

A ja mam taki problem - zaistalowane miałam tylko zwykłe simsy 3 i działały normalnie. Wczoraj przyszły zwierzaki i normalnie je zainstalowałam, włączyłam, wybrałam nowe miasto i jakąś 1 min się ładąją a później się wyłączają i jest napisane : "Program sims 3 przestał działać. System Windows sprubuje znaleźć rozwiązanie i poinformuje cię o tym". I tak dzieje się od czasu zainstalowania zwierzakó lub tej najnowszej aktualizacji.

Mam też pożyczone od koleżanki Wymarzone Podróże i Po Zmroku ale instalując zwierzaki tamte odinstalowałam ...

Julia 21.10.2011 16:41

cześć, zakupiłam dzisiaj The Sims 3 Zwierzaki, wszystko działało, dopóki nie włączyłam trybu tworzenia rodziny. Ten w którym wybieramy m.in. kolor skóry, działa bez problemu, natomiast pozostałe się nie włączają, czy ktoś mógłby mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje?

Olson 21.10.2011 17:33

A u mnie wszystko jest w porządku, poza jednym - najistotnijeszym. :D

Psy i koty mają wszystkie łyse głowy, i nic, na prawde nic nie da się z tym zrobic. Macie jakiś pomysł jak to delikatnie mówiąc - naprawic?

Damian 21.10.2011 18:32

Cytat:

Napisał Olson (Post 1462455)
A u mnie wszystko jest w porządku, poza jednym - najistotnijeszym. :D

Psy i koty mają wszystkie łyse głowy, i nic, na prawde nic nie da się z tym zrobic. Macie jakiś pomysł jak to delikatnie mówiąc - naprawic?

Zaznacz w opcjach grafiki ,,zaawansowane renderowanie grafiki" :)

Salamandra 21.10.2011 19:57

Witam. : 3

Nie wiem czy to już mentalność gry ale mam problem dot. umiejętności łowiectwa zwierzaków. Otóż, ten dziwny cosiek co pojawia się nad głowami simów w czasie nauki umiejętności nie podwyższa się gdy zwierzak trenuje umiejętność tym samym nie pojawia się umiejętność ( powtórzyłam słowa ale nic. ). Pasek stoi w miejscu od kilku simowych dni ( mimo to ten plus cały czas... mryga?)
Wiecie co może to powodować? Nie posiadam żadnych modów - zostały usunięte wraz z instalacją dodatku.

Mrufka 22.10.2011 06:00

Cytat:

Napisał Trish (Post 1462341)
A ja mam taki problem - zaistalowane miałam tylko zwykłe simsy 3 i działały normalnie. Wczoraj przyszły zwierzaki i normalnie je zainstalowałam, włączyłam, wybrałam nowe miasto i jakąś 1 min się ładąją a później się wyłączają i jest napisane : "Program sims 3 przestał działać. System Windows sprubuje znaleźć rozwiązanie i poinformuje cię o tym". I tak dzieje się od czasu zainstalowania zwierzakó lub tej najnowszej aktualizacji.

Mam też pożyczone od koleżanki Wymarzone Podróże i Po Zmroku ale instalując zwierzaki tamte odinstalowałam ...

A gdy odinstalowałaś podroze i po zmroku to podstawe sims 3 zostawilas? Usuwajac tamte moglas usunac jakis potrzebny plik. Odinstaluj wszystko raz jeszcze, podstawe takze, i zacznij od nowa, to powinno pomoc.

Cytat:

Napisał Searle (Post 1462095)
Niestety zmiana sterowników na nowsze nic nie pomogła. Ustawienia grafiki mam na maxa, a futerko nadal prześwituje.

U mnie to samo... Zainstalowałam nowiutki sterownik i lipa. Najgorsze, że gdy mam włączone wygładzanie animacji i renderowanie, gra mi się wyłącza, wychodzi do windowsa w ogóle (gdy mam np. widok na całe miasto podczas gry). Jak wyłączę te 2 opcje, to zwierzęta wyglądają beznadziejnie, mają jakby odbicia lustrzane futra i brzydkie gęby. Coś tu chyba nie gra. A komputer mam dość dobry i wszystko inne śmiga :( co tu robić?

Olson 22.10.2011 08:06

Cytat:

Napisał DamianPL (Post 1462513)
Zaznacz w opcjach grafiki ,,zaawansowane renderowanie grafiki" :)

Dziękuję. Mam nadzieję, że pomoże. :)

mmandragorra 22.10.2011 08:41

sluchajncie, ja mam wsie dodatki sims 3 i teraz probouje zaistalowaczwierzaki, a wyskauje mi problem
sims 3 bład aktualizacji gry the sims 3 zwierzaki

no i nie wiem co robic?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:06.