![]() |
Odp: Budujecie wlasne domy, czy wprowadzacie stworzone rodziny do gotowych?
Jestem leniem i dlatego wolę wybierąc gotowe parcele.
Nie zwracam uwagi na to czy jest dobrze wyposażony czy nie - od razu kupuję autko i jadą to na plaże, to do ratusza lub na łowisko. Moi simowie ZAWSZE spędzają czas poza domem. Nigdy nawet nie przyjeżdżają do domu na noc - testingCheatsEnabled true i gram dalej! xDD |
Ja pobieram gotowe domy z Internetu, bo z budowaniem schodzi mnóstwo czasu, w rezultacie potem nie chce mi się już grać. Na dodatek tryb budowania jest tak rozwinięty, że nie ma się ochoty dopieszczać tych wszystkich szczegółów. ;) Mam na koncie kilka własnych domów, ale w TS3 wolę kupować - w TS2 wolałam budować. :)
|
Budowanie/meblowanie domów to jedne z najfajniejszych czynności! Szczególnie to drugie. Niestety talentu architektonicznego nie posiadam, więc moje domy wyglądają raczej jak wielkie klocki, za to uważam, że mam dryg to dekorowania wnętrz, więc robie to z przyjemnością. Czasami też kupuję gotowy dom i przebudowuje go wedle własnych potrzeb.
Uwielbiam edytor w trzeciej częsci, to chyba największa zaleta tej gry. Te tekstury są świetne! |
tak szczerze wole budować. W ts3 jest tyle opcji, że to dla mnie frajda:D
|
wolę budować, a raczej rozbudowywać gotowe domy. chociaż przyznam się, że ostatnio zbudowałam po raz pierwszy w ts3 dom od podstaw. :D
|
Według mnie lepsze są gotowe, bo taki naprawde ładny dom zbudować i udekorować to zajmuje za dużo czasu i jest mniej grania, ja też uznaje pobieranie z netu domy bo są przepiękne ;)
|
Jak ja już gram w 3 to buduje dom od podstaw. :)
|
Ja czasami jak mi się chce to buduje ale ostatnio polubiłam przerabiać domy twórców.
|
Ja gdy budowałem to de domy wychodziły mi, takiee, kwadratowe -,- W ogóle, były bez tego "czegoś", bez gustu, każde takie same. Ja teraz wprowadzam simów do gotowych domów, ale od środka prawie zawsze przerabiam pomieszczenia itp.
|
Ja robię to różnie... Np. zacznę w jakimś tam domku najtańszym, w czasie buduje swój, zarabiam i się do niego wyprowadzam. Ale potem i tak robię to samo :D [Lubię się wyprowadzać xD]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:02. |