TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Forumowa renowacja świata ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63092)

revive 22.03.2012 13:59

Odp: Forumowa renowacja świata ?

Gingers bardzo genialny pomysł :P
Zgadzam się z Nesye wolę samego maxisa :)

Spectrum 22.03.2012 14:00

Cytat:

Napisał Nesye (Post 1515054)
Poza tym jestem za maxisem. Gdyby każdy używał dodatków z neta, musielibyśmy zrobić taaaaaaaaaaką dłuuuuuuuuuugą listę rzeczy, które trzeba pobrać. Za dużo zachodu by z tym było.

No dokładnie, w mieście z pewnością nie grałoby się płynnie, gdyby było dużo dodatków. Maxis jest chyba najrozsądniejszym rozwiązaniem.

Vanitas 22.03.2012 14:06

Einarr - mimo wszystko wydaje mi się, że wykorzystanie maxisa + dodatków wykonanych przez nas samych jest dobrym pomysłem. Z jednej strony będzie świetna motywacja do stworzenia czegoś i nauczenia się a z drugiej strony wątpię czy tych dodatków będzie aż tyle, żeby zamulały grę.

Lubie 22.03.2012 14:07

Nie zaczniemy tego tak od razu, bo to jest jeszcze faza pomysłu...
Musi być ponad 10 chętnych, by móc normalnie wystartować. :D

Każdy przeciętny polak (jak to Liv w offtopie mówiła) nie ma zbyt szybkiego neta, a jeszcze jak ktoś ma transfer (jak ja) to dla niego samym wyzwaniem będzie pobranie tego miasta.
A jeszcze jak dojdą dodatki z internetu (mzustwo) to w ogóle nie będzie się takim osobą chciało ściągać.

up, forumowi creatorzy nie stworzyli całych pakietów dodatków, więc nie zamulą gry... Z 50 nieoficjalnych dodatków to nie jest dużo.
(zawsze można podać linki do takiej forumowej paczki z dodatkami, by nie ściągać wszystkiego po kolei :D)

Filleable 22.03.2012 14:19

@up No i to w sumie jest geniusz. Może bym się zmotywowała i coś sama zrobiła (i tak wątpię ;p)

Spectrum 22.03.2012 14:33

Jeżeli nie byłoby tych dodatków wiele, to czemu by nie ;).

Lubie 22.03.2012 14:37

Ale wyobraź sobie, że każdy dom w mieście ma napakowanie niewyobrażalną liczbę dodatków, a później weź sporządź listę (chyba by trzeba było wszystko na bierząco uzupełniać), a jeszcze, jak ktoś będzie to ściągał, to mu ściąganie zaopatrzenia jednego domu zajmie więcej, niż ściąganie miasta. :O

Charionette 22.03.2012 15:11

Teoretycznie tak sobie teraz myślę, że może znalazłabym troszkę czasu (w weekendy np.) i mogłabym zająć się simami (na budowaniu się nie znam). Zaznaczyłam w sondzie, że nie wezmę udziału, ale zmieniam zdanie... Czyli jest osiem głosów na tak ;D
I dla mnie bez różnicy czy maxis czy internet ;)

Lubie 22.03.2012 15:13

Kolejna. ^^

Jeszcze tak 3, 4 osoby i można już zaczynać. :>

EDIT, no to teraz 2 lub 3. :D

Akcja nabiera tempa. :)

Filleable 22.03.2012 15:21

Czyli w końcu robimy renowację SV, czy własne, bo coś się pogubiłam :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:25.