![]() |
Odp: Historie Simów easey :3
Szkoda :O. Uwielbiałem tą rodzinkę. A może spróbuj uruchomić ten zapis z backupu?
Może pomóc. Pamiętam ,ze miałem podobnie. Na szczęście udało mi się wtedy uratować zapis. Spróbuj ;3 |
No nie. Hayate przepadła:(
No ale mam nadzieję, że szybko wrócisz z nową rodzinką! Fajnie Ci to wychodziło;) |
Dzięki, znalazłam Abi i tego jej ojca (ojca Hayate), nie pamiętam jak się nazywał :O i robię im dziecko. (znaczy nie ja..) Jak to będzie dziewczyna to ją postarzę i ją zeswatam z Davidem i..? :D
Einarr- tak, nie za bardzo wiem o co cho, ale i tak nie mam z nimi zapisu, bo.. zniknął no..Eh. Nie umiem się ostatnio wypisać? :P Edit: Myślę, że jest bardzo podobna. Dyplom w górę :p http://i.imgur.com/QG1dm.jpg Postanowiłam, że będę dodawać losy Hayate i Davida... |
kurde,szkoda Hayate...znam ten bol z zapisami i gra ;/ dlatego ja kazdego sima zapisuje w skrzyni simow na wszelki wypadek :O
czekam z niecierpliwoscia na twoje simy i historyjki :) :) |
Oj czekam czekam na dlasze cz. !
|
O! Hayate came back:D
Piękna jak zawsze, a na ślubie wyglądała olśniewająco. Z czego cieszą ci dwaj na ostatnim zdjęciu?;> e: Wszystkie fryzury Hayate są świetne. Zdradzisz skąd je bierzesz?;) |
za*ebisty odcinek .! jacy oni są zakochani ♥ sweet ;* czekkkkkam na dalsze części .!
|
Kicaj- No nie wiem , przyszła sobie pani Zadek, a oni ją bezczelnie wyśmiali :( Co do fryzur to pierwsza jest z bloga anubisa, a ta ze ślubu... niestety nie pamiętam skąd.. :P
szalola- ojj dzięki :D Następny odc. prawdopodobnie będzie jutro xD |
o boże, śliczna parka ♥easey :)
szczęścia im,:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:05. |