TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Cold i sąsiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63537)

kalafjor 10.08.2012 13:00

Odp: Cold i sąsiedzi

Dawno przeczytałem, a nie skomentowałem! (nie czuję, gdy rymuję)
Ach, no świetni oni są! Wszyscy! I w ogóle wow Vipera jaki nowy image! Mam nadzieję, że Nina znajdzie w końcu tę pracę i stanie się slawną aktorką!
Tak btw. co do studiów, to zawsze denerwował mnie sim grający Błażeja. On bodajże miał niebieskie włosy w oryginale. Masakra jakaś... XDD
Czekam na więcej!

Kethael 20.08.2012 01:02

Mój zapłon pobija wszystko xD Dopiero teraz zorientowałam się, ze istnieje taki temat >.< Noale xD
Zacznę może od tego, ze nie mogłam przyzwyczaić się do Vinca, do tego że nie ma Sanae i tego, że całkiem dużo dzieci się tu narobiło :P Wiadomo, że FS to nie jest to samo, co opowieści z gry, bo te biorą się ''na żywo'', ale no cóż - przyzwyczajenie :redface: Nina jest prześliczna *.* Widać, że poszła w ślady ojca xD Leizar i Michael wyglądają, jakby byli rodzeństwem ;p Są niesamowicie do siebie podobni. No i jeszcze fakt, ze Leizi zachował młody wygląd ;)
Na początku nie mogłam się jakoś przekonać do Sereny, nie wiem czemu. Niemniej jednak w ostatnim odcinku ją polubiłam xD
Cieszę się, ze Nina i Michael są razem :3 Wyglądają prześlicznie razem :)

No nic, pozostaje czekać na dalsze części xD Obiecuję, ze skomentuję je na czas :D

Vipera 22.08.2012 10:36

Kalafjor, A no Błażej miał niebieskie włosy, ale trochę go podrasowałam - nie mogłam juz patrzeć na tych wszystkich brzydkich simów :D

Nes ,każdy się w końcu zestarzeje, więc ani Vinc ani Leizi nie będą wiecznie młodzi. Trochę mnie ten fakt dobija no ale coż...życie :P
Co do Sanae... to ma innego partnera, może kiedyś coś o nich napiszę.

Sorrki, ze odpisuję dopiero teraz, ale życie bez neta jest ciężkie >.<
Dzięki za komentarze :)

Kethael 01.09.2012 12:32

Tak, sama myśl o tym boli ;p

Wiem, jak to jest niestety xD Skoro tak, to kiedy możemy spodziewać się następnej części? :) Pytam, bo sama nie mam dostępu do sieci. Tylko od czasu do czasu :(

Vipera 19.09.2012 12:52

A ja dopiero teraz >.<
Napęd w lapie mi się zrąbał i dopiero od wczoraj mam zewnętrzny, mam nadzieję, że uda mi się niedługo coś wrzucić, o ile ktos jeszcze o mnie pamięta :P

Misiaa12 21.12.2012 22:29

Ja nie zapomniałam,zapewne już nie masz
tej rodzinki,ale :c

Vipera 21.12.2012 23:20

Ależ rodzinę mam :P
Coś postaram się wrzucić na dniach.

Misiaa12 22.12.2012 09:56

To wrzucaj,wrzucaj ;D
Jestem bardziej za Sims 3,
ale jak znajdę się rodzinki w dwójce,
które są pięknie napisane,to aż chcę się czytać <3.
Piękni simowie :*

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:28.