![]() |
Odp: Rodzinki Einarr'a
Kociak słodki! No to może teraz drugie dziecko, które BYĆ MOŻE nie będzie wampirkiem? :D
|
Jasny pierun. Tak sobie teraz poczytałam i pooglądałam zdjęcia i w sumie urodziwe te simy masz. Młokos wymiata, a zdjęcie z domkiem na drzewie i wiadrem wymiata.
Amelia jest po prostu urocza. ^ ^ |
Piszesz świetne historie, jestem pełen podziwu.
Nowy członek rodziny? Czyżby kolejne dziecko? :P |
Emil jest przystojnym simem :3
Tak właśnie czułam, że Amelia zamieni się w wampira, kiedy zaczynałam czytać tę historię :3 Fajnie Ci to wychodzi, nie przedobrzasz i nie jest za nudno ;) Mały Franek, to niezły łobuz! :D powalił mnie ten kubeł zimnej wody i gryzienie lalki, kiedy był mniejszy xD czekam na więcej! :) |
O tak. Kubeł wody był niezły:D
Kicia, wersja kieszonkowa, śliczna. Z Emila niezłe ciacho, a jego żona jest piękna. Ciekawa jestem co z Franka wyrośnie;) Bardzo przyjemnie czyta się Twoją historię. Czekam na ciąg dalszy:) |
Kurcze.. Muszę zawiesić wstawianie zdjęć na mniej - więcej tydzień. Straciłem wszystkie dane z komputera. (tak się kończy samodzielne naprawianie sprzętu -.-). Mam pytanie. CZy kontynuować wątek rodziny Welsh (oczywiście dopiero wtedy, jak wszystko odwzoruję), czy stworzyć nową rodzinkę, z nową historią?
|
Ja tam jestem za państwem Welsh, ich losy są mega-wciągające. Ale zrobisz jak chcesz, jak masz pomysły, to każda rodzina będzie ciekawa ;)
|
A więc niedługo powracam z..
...rodziną Welsh! Co prawda nie poznacie już losów Amelii i Emila, lecz ich dorosłego syna Franka, któremu zmieniłem imię na Antonii :D http://img38.imageshack.us/img38/3830/screenshot4ii.jpg |
ooo.. czekamy ♥♥
|
dawaj mi tu ich losy!
Nie no dobra, nie mogę się doczekać :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:54. |