![]() |
Odp: Rodziny Koniny:-)
Bruno jest taki sweet. Elena moim skromnym zdaniem jest bardzo ładna. Czekam co dalej.
|
No, Leona mnie zawiodła. Miałam nadzieję, że chociaż ona będzie w porządku, ale wygląda na to, że jest niewiele lepsza od Holly. Już myślałam, że Talante naprawdę ma pecha, ale trafiła mu się Maya. Ją polubiłam od początku.
Zgadzam się z innymi, Elena jako nastolatka jest ładna, no i oryginalna. Bruno zaś jest prawie tak słodki, jak mój najmłodszy braciszek w jego wieku :rolleyes: |
Zakochałam się w Brunie, jest naprawdę uroczy! :D
Elena też nie jest brzydką nastolatką, czekam na dalsze ich dalsze losy! :) |
noooooo! i jest gites ;d ale cos czuje, ze 'mamuska" nie spocznie na laurach...Maya jest przecudowna uwielbiam na nia patrzec ^^ Elenka wyrosla na ladna nastolatke co ty chcesz? zreszta all nastolatki sa inne niz pozniej dorosna do wieku ml.dorosly wiec mam to samo ;D Brune.....oj bedzie przypominal tate ;D
|
Bruno jest.. słodki? :D Elena jest śliczna, co się czepiasz.. :P Czekam na dalsze losy
|
boże mam nadzieje że już nic się w tych simsach nie popsuje, chyba bym się zatukła:O
|
O Matko ale Bruno jest śliczny <33 Założę się, że laski będą za nim szalały B) W ogóle masz śliczne simy :P Jak ci się coś popsuje to ja też się zatłukę :<
|
Już mówiłam, że kocham Bruna, jest mega słodki! I Elena śliczna dziewczyna ;) Wgl uwielbiam Twoje rodziny ;)
|
God, kocham tego małego! I Elenę, chociaż czy ona nie miała innej fryzury? :D
Talente to ciacho na zawsze. Fajna Twoja rodzina jest, nic ma się nie pierniczyć. :D |
Spojrzenie raczej mówiące "jestem panem świata!":D
Brunonek fajny, a Talante ma bardzo oryginalne imię. Historia ciekawa, będę zaglądać^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:56. |