TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Nie mogę używać narzędzi podczas pisania wiadomości (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63676)

Chewbacca 06.08.2012 22:24

Odp: Nie mogę używać narzędzi podczas pisania wiadomości

@up płaci za stronę więc chyba żyje... chyba, że coś mi umknęło.
Szkoda, że zamiast myśleć o tym by cały czas rozbudowywać forum czekamy az się ono rozpadnie. Przeniesienie się z forum nie jest głupim pomysłem, ale nikt się tego nie podejmie, tak mi się wydaje.

Aperlaxive 07.08.2012 08:10

Ale przyłączę się do pytania PP:
Nie ma z nim, absolutnie żadnego kontaktu?

Bo to mi się wydaje dziwne: Płacić za stronkę i wcale się nią nie interesować...

Vanitas 07.08.2012 08:15

Shooters nie jest instytucją charytatywną - płaci, ale też na tym zarabia. A póki zarabia to się nie interesuje. A kontaktu niet.

alpherainn 07.08.2012 16:58

Cytat:

Napisał Liv (Post 1562700)
A tu coś niecoś z początków - w sam raz zestawienie plusów i minusów domniemanej przeprowadzki (pierwszy post nie zmieściłby się w całości na zdjęciu, dlatego pozwoliłam sobie wrzucić swój).

A gdyby tak jakby to forum obecne zostało otwarte? Gdyby powstało to nowe forum i nie daj Boże upadło - można wrócić tutaj.

Pink Panther 07.08.2012 17:02

Ale czemu nowe forum miałoby upaść? :| Jeśli już, to prędzej to skończy w czeluściach Internetu.

alpherainn 07.08.2012 17:05

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1563347)
Ale czemu nowe forum miałoby upaść? :| Jeśli już, to prędzej to skończy w czeluściach Internetu.

Miałem na myśli to, że może komuś się odwidzieć wchodzenie na to nowe forum.

Pink Panther 07.08.2012 17:06

Ale to nie miałoby sensu utrzymywać dwa fora, "bo komuś się odwidzi" - to już jego problem nie nasz.

Zresztą Liv napisała, że emigracji raczej nie będzie. A z nią lepiej nie zadzierać, bo dostaniesz zdjęcie warna za darmo, if you know what I mean :D

Liv 07.08.2012 19:21

Emigracja nie zależny ode mnie, to po pierwsze. Moja opinia wynika z własnych obserwacji (i nikt z uprawnionych nie zaprzeczył).
Po drugie, nie ja tu mam najwięcej do powiedzenia.
Po trzecie, żeby dostać zdjęcie warna, trzeba go najpierw mieć ;>
Po czwarte, nie roztrząsajcie tematu ; D

Myrtek 08.08.2012 00:54

Czyli dla pewności: Ktoś, kto tworzy długie historie, najlepiej by zapisał sobie swoje twory na dysku, by nie było płaczu nad straconymi danymi?

Liv 08.08.2012 07:31

Nie wiem jak reszta, ale ja wszystkie swoje FS mam tak zabezpieczone (tzn. w przypadku dwóch to są dokumentny w wordzie, z których kopiowałam i wklejałam gotowy tekst na forum).
Może któregoś dnia zrobię to samo z OJSG - teraz nie ma sensu, bo trochę mało tam tego jest.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:02.