![]() |
Odp: Konkurs na logo FTS - prezentacja prac konkursowych i głosowanie
brawo Malinko : ))
zwycięstwo zasłużone + kiedy zdradzicie kto jest autorem pozostałych prac? ;] |
graluje ci Malin ;)
ale ta praca jest poniżej oczekiwań,poprostu jest dość słaba wg mnie,bardziej byłem za 1 |
Tak podejrzewałam, że to może być Malin, jak zwykle perfekcyjnie! Gratuluję, w pełni zasłużone zwycięstwo :)
|
O rany, naprawdę nie spodziewałam się zwycięstwa i jak śledziłam wyniki, to wierzyć mi się nie chciało w to, co widzę. Wielkie zaskoczenie i radość, że przy tak wysokim poziomie (tu ukłon zwłaszcza dla autora pracy nr 1) wybrano akurat mój projekt. Jest mi bardzo, bardzo miło. Co do samego logo, pomyślałam, że w końcu gra The Sims to nie tylko TS2 i TS3, ale też pierwsza część, od której właściwie wszystko się zaczęło, dlatego też powinna o niej być jakaś "wzmianka" i stąd pomysł na takie kadry. Poza tym, bardzo trudno było cokolwiek zrobić, gdyż ta reklama u góry niszczy absolutnie wszystko. Jeśli administracja zdecyduje się umieścić obrazek, to zobaczymy, czy to w ogóle znośnie się będzie prezentować (w końcu nie jest powiedziane, że obrazek zawiśnie). Bardzo dziękuję wszystkim, którzy głosowali na moje prace i za wszystkie miłe słowa <333 :) |
Gratuluję Malin.Świetna praca.
e. logo świetnie się prezentuje. nie mogę od niego oderwać oczu. |
No koleżanko dałaś czadu :D
akurat na Twoją prace głosowałam, bo chciałam żeby zawisła jako logo :3 GRATULACJE KOCHANA! :) teraz muszę sobie ściągnąć program do blokowania reklam i będę podziwiać to piękne logo <3 :D ja się akurat swoją pracą nie popisałam tym razem, ale dziękuję ślicznie za te 6 głosów :3 |
Gratuluję :)
Aczkolwiek muszę przyznać, że nie podoba mi się to, jak logo wygląda na forum. Może w prezentacji wyglądało ładniej, ale na forum nie wygląda fajnie. Osobiście liczyłam na pracę nr 5, ale cóż, na tym polegają konkursy, nie zawsze wygrywa czyjś faworyt :P Jeszcze raz gratuluję :) |
Ludzie, apeluję do Was, żebyście nie narzekali na reklamę, z którą nie możemy wiele zrobić, tylko zainstalowali sobie AdBlock - z tego, co wygooglowałem, jest dostępny na Chrome, Firefox, IE, Operę, Safari i pewnie wiele innych - pięć minut roboty i spokój z reklamami praktycznie wszędzie:)
|
Logo fajnie się prezentuje, ale faktycznie szkoda, że jest ucięte.
|
Gratulacje Malin. Co prawda, glosowalem na inna prace, ale ta rowniez prezentuje sie swietnie! :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:26. |