TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery żywioły 2012 - Zadanie pierwsze - głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64450)

Searle 18.12.2012 20:55

Odp: Zadanie pierwsze - głosowanie

Eh... jak zwykle się spóźniłam, ale głos oddałabym na inną niż zwycięska :P

Libby 18.12.2012 21:20

Dziękuję wszystkim, którzy oddali głos na naszą pracę i gratuluję wszystkim drużynom ;)

Meggie 18.12.2012 21:33

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1618445)
Oraz chciałem powiedzieć, że atmosfery za miłej nie było w tym zadaniu, mam nadzieję że będzie lepsza przy następnych zadaniach.

Lubie z całym szacunkiem, ale chyba nie powinieneś nam się dziwić, naszej reakcji. Na szczęście wszystko jest już wyjaśnione :)

rudzielec 18.12.2012 23:37

Atmosfera w tym zadaniu była wręcz wybuchowa!
Postarajmy się uniknąć takich ekscesów kolejnych razem, bo to ma być zabawa i zdrowa rywalizacja, a nie walka na śmierć i życie ;)
Choć w pewnym momencie nawet i mnie poniosło, ale wróciłam do równowagi :P
Gratuluję wygranej Ziemii, choć osobiście przyznaję, że zakochałam się w pracy wody, szczególnie fotach z TS3! <3
Reszta również postawiła wysoko poprzeczkę i bardzo mnie to cieszy, bo nie jest nudno!

Ach i mojej grupie gratuluję przede wszystkim, bo to ciężko wywalczone drugie miejsce! Kocham Was moi "Powietrzni Inkwizytorzy"! :D

Malin 19.12.2012 09:59

Ode mnie również serdeczne gratulacje, aczkolwiek jestem zszokowana, że mój zdecydowany faworyt, czyli praca numer 4, otrzymała tak mało głosów. Byłam po prostu pewna, że to będzie nasz największy rywal. Pomijając naszą ;) pracę, była ona najbardziej dopracowana i naprawdę interesująca. TS3 robił chyba geniusz, chylę czoła za świetne fotki, zwłaszcza tę pierwszą, rewelacyjna! *.* W tym momencie naprawdę nie mam pojęcia, na jakiej zasadzie przyznawano głosy, jestem bardzo zdziwiona, że nr 4 uplasował się tak nisko, bo był świetny w całokształcie.
Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich i dodatkowo w tym miejscu dziękuję za wszystkie głosy na pracę naszej drużyny :)

Btw. aha, i pozdrawiam łysą panią z TS2 moich faworytów :D <3

Meggie 19.12.2012 14:17

Hahaha dziękujemy za miłe słowa i również pozdrawiamy! :D<3

Łysa pani też pozdrawia:D

Zdjęcia do TS3 robiła Kicaj i myrtek ;)

Myrtek 19.12.2012 15:02

Hoho!
No cóż, trudno, że zdobyliśmy tak mało głosów... ale naprawdę cieszę się, że nasza praca tak się niektórym spodobała! :)
Niemniej jednak gratuluję pozostałym drużyn no i oczywiście samym zwycięzcom. Gdy ujrzałam pracę rywali, aż wcisnęło mnie w fotel! ;)

Laselight 19.12.2012 15:21

Można już pisać na kogo się głosowało? Pod koniec zagłosowałam na pracę nr X, była świetna. Szkoda, że zajęli ostatnie miejsce.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:14.