TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64691)

Lubie 10.03.2013 00:35

Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.

bijou, te akademiki damskomęskie są praktycznie takie same. w tych podzielonych na płeć są bardziej hm... bogate?

kedziorek, simy-niestudenci też należą do grup społecznych. Np. jak maskotka przyjedzie do miasta i twój sim niestudent sie z nią zapozna, może zyskać wtyki u ważniaków

redmoon 10.03.2013 08:33

@Lubie, te podzielone na płci to stowarzyszenia studenckie. Jedyna różnica pomiędzy nimi, a akademikami to podzielenie na płci i to, że są drożej wyposarzone.
@BijouLilu, zgadzam się z Lubie, wszystkie trzy są takie same. Ale nie polecam akademików, simowie tam chodzą brudni, głodni i niewyspani. I to w takim stopniu, że niektórzy padają z głodu. Najlepiej wziąść jakiś tani, mały domek.

Vanitas 10.03.2013 09:29

A ja mam inne pytanie: ile w końcu jest tych semestrów? Bo po jednym semestrze (egzaminie) mój sim, który studiuje sport w zakładce studiów ma zapełnioną może 1/10 paska D:

Violet 10.03.2013 10:04

2 semestry.

Lubie 10.03.2013 10:29

gingers, to zależy ile zaliczeń zaznaczysz. Łącznie masz ich mieć chyba 64, czy coś koło tego. Zaliczenia dostajesz po skończonym semestrze, czy dobrym wyniku z testu, który znajduje się w tym kubełku zmstudentów.

pixidixxi 10.03.2013 11:50

Czy dzieci też mogą nosić plecak do szkoły? Czy to jest tylko dostępne na studiach? ;)

Chwalisława 10.03.2013 12:10

Czy simorośl może zamienić zwykłego sima w simorośl?

zły chipsik wrogar 10.03.2013 12:46

Cytat:

Napisał zły chipsik wrogar (Post 1668282)
testował ktoś nowe rodzaje zgonu? wiem że jest od nagłego uderzenia czyli protestowania przeciw śmierći i zrzędzenia co zrobić by sim na nie umarł? i jak to wygląda? szczególnie ciekawi mnie drugie

ponawiam pytanie

Lubie 10.03.2013 12:48

Cytat:

Napisał Sectumsempra (Post 1669270)
Czy simorośl może zamienić zwykłego sima w simorośl?

Tak, simorośle mogą zamieniać zwykłego sima w simorość. Chyba przez jakiśtam pocałunek, czy coś takiego.

Chwalisława 10.03.2013 13:44

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1669339)
Tak, simorośle mogą zamieniać zwykłego sima w simorość. Chyba przez jakiśtam pocałunek, czy coś takiego.

A da się ją jakoś sprowokować do tego?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:25.