TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery żywioły 2012 - Zadanie piąte - głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64937)

Meryam 10.03.2013 08:59

Odp: Zadanie piąte - głosowanie

Gratuluję Wodzie wygranej, ale przede wszystkim chcę pogratulować pozostałym drużynom, bo walczyli do końca. Mimo pewnych dość niepewnych momentów nikt się nie poddał i to się liczy najbardziej :) No i chcę podziękować wszystkim, że umilaliście dzień swoimi niesamowitymi pracami. Widać, że było w nie włożone mnóstwo czasu i energii <3

Jeszcze raz gratuluję wszystkim :D

Cytryśnia 10.03.2013 09:35

Nie wieże że to już koniec ;_;
Dobrze pamiętam jak wszyscy dostali kolorowe nicki i jak wtedy weszłam na forum i było tak kolorowo! A teraz znów jesteśmy niebiescy i już jest koniec i w ogóle... Te kilka (długich) miesięcy było wspaniałym przeżyciem i na pewno zgłoszę się za rok. Chciałabym podziękować organizatorom i przede wszystkim ziemi z którą przeżyłam wspaniałe chwile. Dzięki 4Ż poznałam ludzi, z którymi może nigdy nie zamieniłabym ani słowa, dlatego jest mi już żal że to wszystko się skończyło i że nie było mnie wieczorem aby wtedy przeżywać koniec >D
dziękuję wam!
I gratulacje dla zwycięzców!

Desire 10.03.2013 13:31

Gratuluje wszystkim drużynom, a szczególnie wodzie.
Miło było brać udział w tym konkursie.
Wasze prace były genialne.
Jeszcze raz gratulacje. :)

Malin 12.03.2013 16:31

Pisałam tu już dużo wcześniej, ale naprodukowałam się, nie skopiowałam wysyłanego tekstu i pech chciał, że akurat w chwili wysyłania postu, moje łącze się zbuntowało i straciłam wszystko to, co napisałam :(( Nieładnie jednak tak zostawić temat bez komentarza, dlatego więc piszę teraz :>

Byłam wprawdzie sercem za zwycięstwem innej drużyny, niemniej jednak serdecznie gratuluję wygranym. Prace podczas całego konkursu stały na bardzo wysokim poziomie (chociaż... przy jednym z pierwszych zadań było widać przepaść między wykonaniami drużyn). Naprawdę ciężko było czasem wybrać, która jest najlepsza. Uczestnicy bardzo się postarali.

Ja, podobnie jak inni, bardzo zżyłam się z członkami swojej brygady, czego raczej się nie spodziewałam, bo reakcje na ogłoszenie składów drużyn nie były zbyt entuzjastyczne i bałam się, że się nie zgramy. Wyszło jednak zupełnie inaczej, ekipa okazała się prze-kochana i nawet, gdy już odeszłam z drużyny, nic się nie zmieniło. Rudello, Bluszczku, Kenie, Lase i Altairze - jesteście wspaniali, uwielbiam was, moje krejzole :* Po spadku ciśnienia i uspokojeniu nerwów po "aferze żywiołowej" doszłam jednak do wniosku, że nie żałuję udziału, bo mogłam was dzięki temu bliżej poznać i to jest dla mnie nagroda.

Dobra, koniec tego sentymentalnego wywodu, jeszcze raz gratuluję drużynie Wody i pozdrawiam całą resztę. :)

Meggie 13.03.2013 15:23

Wybaczcie, że dopiero teraz, ale nie miałam jak to nazwała cheeba dostępu do świata żywych:D
Gratuluję swojej drużynie jak i pozostałym, bardzo zacięta rywalizacja ;) Dziękuję za zabawę i żywię nadzieję, że między wszystkimi członkami pozostanie miła atmosfera;)

Mroczny Pan Skromności 13.03.2013 16:03

@up: czemu jeszcze masz kolorek? xD

Gratuluję drużynie wody i wszystkim drużynom, bo chociaż bywało różnie, to wydaje mi się, że nie było tak źle :)
Szkoda, że sam nie mogłem wziąć udziału, miejmy nadzieję, że kiedyś mi się uda :D

@gngs: kolorek to nagroda ;)
@ja: to dziwne w takim razie, że nie wszystkim daliście ich nagrody xD

Shiver 13.03.2013 16:06

@up
Podejrzewam, że Meggie zostawiła go sobie w ramach nagrody ;).

A żeby nie było offtopu, to chciałbym pogratulować Wodzie zwycięstwa (bo w poprzednim poście tego nie zrobiłem :|). W pełni zasłużona wygrana :).

Meggie 13.03.2013 19:53

Każdy miał wybór chrupku czy chce coś :) A ja na wspomnienia zostawiłam sobie kolorek:D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:58.