![]() |
JA TEZ CHCE!!!!
|
No to gap się w teleskop po nicach i niedługo na pewno cię porwi±.
|
KOsmici
Cytat:
|
Mmm... Jaki stary temat xD Musiała¶ się nieĽle naszukać ;) A tak nawiasem: to temat o The Sims podstawowej, nie dwójce ;)
|
choroba
Witam wszystkich,
czy ktos moglby mi poradzic co zrobic, jesli moja rodzinka zachorowala, dzieci padaja mi jak muchy, juz trojka nie zyje, czwarte dziecko jest chore, kaszle, kicha, a ostatnio dwoch doroslycj sie zarazilo. Nie mam pojecia co robic, czy ktos mial taka sytuacje? Czy ktos wie, co zrobic? Kostucha wcale nie przychodzi, dziecko sie przewrocilo i umarlo, wyskoczyl tylko napis z kondolencjami Prosze, pomozcie! |
Ja też
Ja też tak miałem.
|
Informacja Dla Kostuchy
.................... KOSTUCHA :O :O GUPIA TY JESTEs CY CO .......................
:angry: |
Cytat:
|
Rozwiazanie
No i prosze oto rozwiazanie problemu z kostucha:
"Buy Jack-o-Lanterns and place them in front of your house. Make sure you have no guests over. Around midnight Death should appear, ring your doorbell, and run away. May need expansion pack for this to work did not notice until after makin' magic." To cytat ze strony szukajacej easter eggsow w grach. Oznacza to, ze kostucha przychodzila, poniewaz mialas gdzies na dworze lampki "Jack-o-Lanterns". Nie wiem jak sie nazywaja po polsku ale chyba podobnie jakos. Usun lampki a kostucha nie bedzie przychodzic. |
;P i po 4 latach ględzenia o tym kto¶ w końcu dał jak±¶ sensown± odpowiedĽ ;) ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:33. |