![]() |
Odp: Simki by Bjork
Zrobiłam edita jak coś :>
Boże... DZIĘKI, kochani <333 Nie spodziewałam się takiej reakcji :D Za wszystkie miłe słowa wypowiedziane w moją stronę również dziękuję ^^ |
Cytat:
|
Mini konkurs - ogłoszenie wyników.
Miło mi, że włożyliście w to tyle pracy :)
Oto wybrani przeze mnie w losowej kolejności: Diana - Die Prinzessin Liv - Mesjasz Lubie - Rotartsinimda Motyka - Pan Truskawek Kędziorek - Wiewióra Libby - Bogini HTML-a Trochę się zdziwiłam tematyką, bo właściwie miało to służyć odpoczęciu od afery. A teraz wyróżnienia: Rudzielec & Kubuss - za najwcześniejsze wystartowanie Meryam i Mroczny Pan Skromności - za kolorki i fajne teksty :) Charionette i Malin - za Boga ;) Apocalypsa i Maqryll - za zajefajne rysunki. |
Cytat:
Bo nie wiem xd EDIT: Aaaa, już widzę :D DZIĘKIDZIĘKIDZIĘKIDZIĘKI <3333333333333 |
Awwwwwwwwwwwww <333
Jestę mesjaszę xDD Jeju, dzięki!<333 (nieregulaminowa 4. ranga... mam za co dziękować :D) Masakrycznie świetny konkurs, zaraz doczytam resztę prac xD Wszyscy jesteśmy świetni! I bijmy ukłony naszej szefowej, Bjork! :) ... która jest też kierownikiem produkcji miłej atmosfery na forum :D Co my byśmy bez Ciebie zrobili? |
Więcej takich konkursów! :D
ale żeby cytruśka tez mogła brać udział :< |
Tylko kolorek będzie można zmienić? I na jak długo mamy te rangi?
Lubię wszystko wiedzieć... :D |
Cytat:
Warto było czekać na Twoją pracę ;P |
o_O...
Pierwszy raz coś wygrałam na forum... Dzięki za uznanie! :D |
bez Lubie by się nie udało, ale fajna odskocznia od tego wszystkiego :) poślij Björk a przestaną się kłócić :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:09. |