TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Twory Hebe (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65469)

Love 04.10.2013 20:25

Odp: Twory Mlecyka

O ja! Annie być piękna. Annie troche przeciętna :(

Wygląda na śliczna koleżankę z sąsiedztwa - typowa, szkoda, że mało oryginalna, więc pod takim kątem będę ją oceniał. Fajne ma soczewki, jednak brązowy kolor jest niezastąpiony <3 super wyglądają te ejlasze(ktorych dalej nie moge ogarnąć :( ), włosy - ogólnie szkic ładny, ale z tyłu głowy są takie.. siwe, tak się świecą dziwnie. Ma fajną szminkę(podałabyś skąd?:P). Ogólnie ciuchy niezbyt mi się widzą - ale jak napisałaś - outsiderka. Co do robienia zdjęć - rób większe tło, bo wtedy te boki śmiesznie wychodzą na zdjęciach :P

Hebe 05.10.2013 13:37

Love - ta szminka to chyba ta, ale głowy nie dam uciąć, bo mam dużo make-up'u od Tify.

astoria 05.10.2013 14:22

Cytat:

Napisał Mlecyk (Post 1762616)
Ale aż tak źle?
Wydawało mi się, że te brwi do niej pasują :|
Co do soczewek, to w sumie trudno znaleźć do TS3 jakieś realistyczne :( Bo te co mam, to albo są za duże, albo "płaskie", tzn. bez jakiejś konkretnej tekstury, a przecież w tęczówce są takie kreski, kropki, itd.

tak, niestety - brwi maja dziwny ksztalt, sa nieladnie wyprofilowane
z soczewkami do trojki chyba czesto jest taki problem, sama go mam - albo sa zbyt nienaturalne, albo "azjatyckie"
z reszta wszystko ok =D

WhiteSugar 06.10.2013 18:43

Podoba mi się ta simka, wyluzowana dziewczyna, przypomina mi kogoś sławnego, ale nie umiem powiedzieć dokładnie kogo.
Jedyny problem jak dla mnie to nos - jest ogromny. Na pierwszy rzut oka tego nie zauważyłam, ale się przyjrzałam no i tak wyszło :D
Oczy przećpane (haha!), ale fajnie to wygląda, pasuje do niej :D :D

Jeszcze coś! Nie mogłam tego nie napisać, kocham twoją simkę Faith!
Boże, jej pierwsze zdjęcie jest nieziemskie, jak z filmu jakiegoś jeeeeeej *.*
Kocham ją :D

Hebe 06.10.2013 19:52

Cytat:

Napisał WhiteSugar (Post 1763759)
Jedyny problem jak dla mnie to nos - jest ogromny.

Ja mam takie zboczenie - nie lubię hiper super ultra małych nosków u simów, ani w ogóle (może dlatego, że sama taki mam ;P) i raczej takich nie robię, chyba że komuś tylko taki pasuje.

Cytat:

Napisał WhiteSugar (Post 1763759)
Jeszcze coś! Nie mogłam tego nie napisać, kocham twoją simkę Faith!
Boże, jej pierwsze zdjęcie jest nieziemskie, jak z filmu jakiegoś jeeeeeej *.*
Kocham ją :D

Cieszę się :) Ale widzę, że opinie na temat Faith są podzielone, czyli simka zapada w pamięć.

rawrvera 06.10.2013 20:01

Ładny skin, taki naturalny. Bez tych piegów była by bardzo przeciętna - to samo mogę powiedzieć o Faith, której moim zdaniem nos jest straszny. Nosek Annie jest za to uroczy i bardzo mi się podoba. :) Czego nie mogę powiedzieć o soczewkach... Są po prostu brzydkie, ale z jednej strony pasują do niej. Brwi są śliczne! Tylko ich kształt mi nie pasuje, w sumie nie wiem dokładnie co mi się w nich nie podoba - znowu się powtórzę, bo pasują one do niej tak jak te soczewki. Usta słodkie, ale to pewnie zasługa błyszczyka. Niestety są chyba troszkę za wysoko...? :| Pewnie to tylko mój wymysł, albo wina pozy, której użyłaś. Co do ubrania: fajne buty. ^^
Cytat:

Napisał Mlecyk (Post 1762616)
Co do soczewek, to w sumie trudno znaleźć do TS3 jakieś realistyczne :( Bo te co mam, to albo są za duże, albo "płaskie", tzn. bez jakiejś konkretnej tekstury, a przecież w tęczówce są takie kreski, kropki, itd.

Pff, wcale nie :D Ja używam tęczówek tylko i wyłącznie od escand z MTS i jestem bardzo zadowolona. :) Mogę ci podać linka, a jak chcesz to możesz wejść od razu na mojego Tumblra (link w podpisie): resources -> defaults -> eyes.

Hebe 06.10.2013 20:37

up@ Mam te soczewki jako defaulty. Ale moim zdaniem powinny mieć (hm, jak to określić?) więcej szczegółów na samej tęczówce.

PS Jak tylko zobaczyłam twojego tumblra od razu wiedziałam, że często odwiedzasz brntwaffles i BEAVERHAUSEN :P

Diana 06.10.2013 20:53

Przyznam, że Annie średnio mi się spodobała :P
Nie podobają mi się jej soczewki. Moim zdaniem odejmują simce uroku, wydają mi się takie dziwne :|
No i ogólnie kształt twarzy - zbyt "suchy", i brwi się błyszczą. Zdecydowanie robiłaś lepsze simki, ale ta nie jest też najgorsza :)

Muffshelbyna 06.10.2013 23:32

Ładna jest. :3
Bardzo podoba mi się jej skin i fryzurka.
Soczewki dziwne, ale w sumie nie są aż tak złe. :D
Podobają mi się jeszcze usta.
Ogólnie Anne wygląda bardzo naturalnie, i to jest fajne.
Strój nie w moim stylu, także na jego temat się nie wypowiadam. ;P

Hebe 07.10.2013 16:03

Dobra, marudy, zmieniłam Annie te soczewki (chociaż nie jestem pewna czy jej w tych lepiej :|)
http://img9.imageshack.us/img9/3002/lhcl.jpg
//CH: :(
Hebe: Wybaczcie, zdjęcia były zmniejszane, ale imageshack nawala :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:28.