![]() |
Odp: The Sims 3 - Skok w przyszłość - proste pytania i odpowiedzi
Tak to jest to, miejsce jest całkiem losowe, nie tylko na obrzeżach. Ja widziałem ten kopiec przed "bazą wypadową" :D
|
Dziękuję :) Poszukam jak tylko uda mi się zdobyć posąg strażnika czasu, nie wiadomo czemu nie chce mi go przyznać. :/
edit: a teraz nie chce mi wrócić to teraźniejszości, anuluje jej się polecenie, no świetnie <3 dzięki, EA. |
Cześć, witam, post #1
Do rzeczy: mam taki hm.. nie wiem, czy problem, ale chciałam sobie strzelić dzieciaczka w szpitalu w Oasis. Koszt to skromne 5 tysi. Mam przyjaciela, Drake'a jakiegoś tam z Oasis i klikam, stwórz dziecko z... a tam opcje niepodświetlone, że nie ma w pobliżu przyjaciela albo po prostu nie mam żadnego. No, ale przecież mam! To wzięłam gościa zaprosiłam na tą parcele, bo myślałam, że to pomoże, a tu ciągle niepodświetlone opcje. Moje pytanie brzmi: Dlaczego niepodświetlone? Co robię źle albo co zrobić powinnam? |
To przyjaciel czy chłopak/mąż? Może problem tkwi w statusie związku i dzieciaczek na zamówienie jest dostępny tylko dla par?
|
Przyjaciel - nie działa, chłopak - nie działa... Z mężem nie próbowałam, bo chciałam uniknąć ślubu i bara-bara, chciałam z nim zerwać po zajściu na zamówienie i wrócić w ciąży do teraźniejszości. Ktoś jeszcze coś wie na ten temat czy jednak będą musieli baraszkować żeby mieć dzidziusia bez ślubu?
|
Sprawdziłam tę opcję i u mnie wszystko w porządku, można stworzyć dziecko z najlepszym przyjacielem. Jedyne co przychodzi mi na myśl to przeniesienie na pulpit folderu mods, jeśli korzystasz z dodatków nieoficjalnych, wyczyszczenie cache i ponowienie próby w grze, ponieważ możliwe że któryś mod broi, a już na pewno gdy jest nieaktualny.p
|
Dzięki, tak zrobię :-)
|
Macie jakiś pomysł czemu mi nie chce dać Strażnika Czasu? wszystko zrobiłam tak jak opisano :( właśnie testuję bez modów, jak pomoże to dam znać, może ktoś też ma ten problem.
edit: przeniesienie folderu Mods na pulpit i uruchomienie gry bez żadnych kodów pomogło, co ciekawe - przeszkadza chyba tylko w zdobyciu Posągu Strażnika Czasu, bo Filantropa otrzymałam pomimo modów i kodu testingcheats ;) edit 2 :P A może wiecie skąd wziąć postument z ubraniami do posagu trendsetterki? :)) |
Cytat:
|
Może tu mi ktoś pomoże... Chciałam się udać w przyszłość, ale jak daje "zbadaj portal" to sim się zawiesza i tyle... Mam kliknąć wszystkimi członkami rodziny? Nie mam żadnych modów, grę reinstalowałam i ciągle to samo :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:49. |