![]() |
Odp: Simy Caesuma
Cytat:
Faktycznie obie wydają się podobne, właściwie mam obawy, że gdyby dać im tę samą fryzurę, wyglądałyby jak bliźniaczki. I obie wyglądają, jakby miały kompletnie spłaszczone nosy, nie wiem, czy to kwestia oświetlenia czy efekt zamierzony? (Nie jestem fanką płaskich nosów.) Jest dobrze, i tak robisz ładniejsze dziewczyny niż ja. :P (Niech mi ktoś powie, dlaczego wszyscy robią tylko simki. :|) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do pytania w nawiasie - dla mnie osobiście tworzenie simek stanowi większe wyzwanie, ponieważ absolutnie nienawidzę(!!!) ich domyślnego wyglądu z trójki i fascynuje mnie to, jak mógłbym je przerobić, by wyglądały normalnie. Mężczyźni wydają mi się mniejszym problemem, bo już od początku wyglądają w miarę ok. Wprawdzie wiąże się to z jedynym-słusznym-wyglądem(a'la umięśniony macho), ale zawsze coś. Kobiety z kolei zawsze były jakieś siermiężne, dlatego też to od nich zacząłem. Może jak już opanuję CASa na tyle, by zrobić w nim coś sensownego, to potem przerzucę się na simów. :d No i jeszcze raz dzięki za komentarze! Nad następnymi simami będę eksperymentował jeszcze bardziej. Może wreszcie uda mi się zrobić porządny nos. :D Ojej, post pod postem, no ale jakoś trzeba pokazać, że nowa simka. W każdym razie poprzednia bardzo przypominała Janine, więc najwyższa pora poeksperymentować. Koniec ze słodyczą, czas na złośliwość, zarozumialstwo i łypiące spojrzenie, mniej urocze klimaty. http://i1085.photobucket.com/albums/...s3/Sheila1.jpg http://i1085.photobucket.com/albums/...s3/Sheila3.jpg http://i1085.photobucket.com/albums/...s3/Sheila5.jpg http://i1085.photobucket.com/albums/...s3/Sheila6.jpg @Kędziorek: Post pod postem |
Całkiem fajna :) O wiele ładniejsza od poprzednich. Tylko kolor włosów taki nienaturalnie żółtawy :/
|
Sheila jest śliczna, bardzo mi się spodobała. Wyróżnia się z pozostałych simek. Bardzo fajne rysy twarzy. Nie zmieniłabym w niej ani jednej rzeczy. :fun: 10/10
Fajną ma bluzę, też chcę taką mieć. D: |
Ohhh jest super! Zadziorna, ciekawa, niebanalna! Uwielbiam jej twarz, a szczególnie usta. A bluza tak jak powiedziała Diana jest super, też bym ją chciała.
|
Ooo, cieszę się, że się wam podoba. Odnośnie koloru włosów, sam nie wiem, chyba że by je ciemniejsze zrobić, bo inaczej byłyby szare. A co do bluzy to chyba mogę pomóc. Kliknijcie TUTAJ. ;)
|
Dziękuje dziękuję dziękuję:D Już właśnie pobrałam:D
|
Cytat:
Sheila... Gratulacje, właśnie osiągnąłeś to, co mnie ostatnio w ogóle nie wychodzi. Tak to jest, jak się nabierze złych nawyków, ech. Ma genialny kształt twarzy i oczy. W ogóle robisz świetne oczy. :) (Wiem, że się czepiam, ale nie dało się dać linka bezpośrednio do bloga autorki? Takie to trochę... nieuprzejme.) |
Angie - przypomina mi jakąś aktorkę, ale za nic nie przypomnę sobie kogo :) Nie jest zła, ale jakoś szczególnie mnie nie zachwyciła.
Janine - fajna, ale fryzura mi się nie podoba. Ma piękne oczy. Jeanette - nie lubię tej fryzury. Simka ma ładne usta i jest nawet, nawet :) Shelia - jest fajna. Chyba najładniejsza z Twoich dotychczasowych simek, według mnie :) |
Xillei - nieuprzejme? :| Chyba nie rozumiem. W stosunku do kogo? To chyba jest strona autora, albo to ja coś pomyliłem. Nie korzystam z tumblra, więc nie wiem jak to tam działa. Odnośnika do źródła nie widziałem, tylko do downloadu, więc dałem to co miałem.
Ooo, cieszę się, że Sheila ci się podoba. Chociaż nie rozumiem dokładnie, co masz na myśli poprzez "właśnie osiągnąłeś to, co mnie ostatnio w ogóle nie wychodzi". Twarze ci wychodzą cudownie, dobór dodatków też jest bardzo dobry, więc o co chodzi? :D Odnośnie oczu, zawsze skupiam na nich dużo uwagi, wydaje mi się, że dobre oczy to połowa sukcesu, tak więc miło wiedzieć, że robota nie poszła na marne. Ja zawsze kręcę przy nich nosem, bo mam wrażenie, że zezują(u każdej simki). A nos? Dobry jest? :P Wracając jeszcze do mężczyzn. Nie wiem, może to kwestia gustu. Domyślni mężczyźni w trójce wydają mi się w porządku, bez szału ale ok. Przynajmniej nie są tacy super wymuskani jak w dwójce, co mnie zawsze irytowało(bo spróbuj tu zrobić mięśniaka, bez groma CC chyba się nie da). Natomiast domyślne kobiety w trójce... Nie, tego nie potrafiłbym tak zostawić. Kobiety to właściwie jeden z głównych powodów, dla którego gram dalej w dwójkę. Nie potrafiłbym robić FS z trójkową kobietą, szpeciłaby otoczenie. Ale widziałem simy marandile i twoje, dlatego też dałem trójce kolejną szansę. Może przy odrobinie kreatywności trójka byłaby w stanie zastąpić dwójkę. Searle - Ktoś kiedyś powiedział, że Angie wygląda jak jedna kobieta ze Spice Girls(Emma Bunton?). :D Cieszę się, że Sheila ci się podoba. Szkoda, że fryzura Jeanette nie bardzo, bo strasznie ja lubię. :p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:47. |