TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Odkrywcy.... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=6585)

Swimfan 04.08.2004 13:46

zeby dostac kase a muchy albo karaluchy trzeba poczekac jeden dzien (po polnocy juz beda duzo warte :D 0

Kama2002 04.08.2004 13:58

Naprawdę?! U mnie coś za nie płacą prawie zawsze... :D

FaNtA 04.08.2004 15:14

Hehe nie no ja kasuje muchy od razu jak je zauważe, bo denerwuje mnie te bzykanie /bez żaluzji!! :lol: / a sprzątaczki nie mam i nie ma kto ich usunąć...Więc może jak poczekam do tej północy to coś będzie :P

Barti 14.08.2004 08:24

Cytat:

Originally posted by FaNtA@Aug 3 2004, 10:18 PM
u mnie te muchy też nic nie kosztuja...pisze coś takiego: Zestaw wirtualnej rzeczywistości "Alpaga" - kliknij tu lub naciśnij Del by usunąć.

Za to te kaczki co pływają po tych zwykłych, błękitnych jeziorkach można sprzedać za aż 1$ ! :lol: Tak samo nieświszczuki...eee i też jako KACZKI STAWOWE :lol: fajny bajer, chce skasować tego królika czy co to tam jest a tu wyskakuje-Kaczka stawowa-kliknij tu lub naciśnij Del by sprzedać za 1$ :lol:

PeeS. Dopiero zauważyłam jednego posta Bloodvave, tego o strachu ;] Spójrzcie sobie na stracha o godzinie 6.59...wygląda jakoś tak...przerażająco :lol: Ten strach wogle jakiś...żywy jest :lol:

co do much i karaluchów to muszą być przez 2 dni np pojawiły sie o 11 w nocy to o 0.1 juz zarobisz 460 simolenów mam nadzieje ze pomoglem

Sana 08.02.2005 19:15

JA nic nie odkryłam ... no chciaż to ze jak sie wpisze move_objects on/off i mam duzoooo brudnych ta;erzy to moge tak długo jes ustawiać jeden na dru=im az powstanie taka wielka wieza ktora nieraz siega 2 pietra :) Fajne no nie ?

Edyśka 09.02.2005 17:18

Cytat:

Napisał Sana
JA nic nie odkryłam ... no chciaż to ze jak sie wpisze move_objects on/off i mam duzoooo brudnych ta;erzy to moge tak długo jes ustawiać jeden na dru=im az powstanie taka wielka wieza ktora nieraz siega 2 pietra :) Fajne no nie ?

i to miało być odkrycie??? :O :O :O ja odkryłam, ze na imprezie (w the sims balanga) gocha rozroba psuje telewizor i wtedy ja podchodzę, robie napraw i wtedy .... *****iście wygląda jego szkielet :) :P

magda013 09.02.2005 18:29

NIE na TEMAT!!

Więc na forum nie mogłam znaleść OPCJI SZUKAJ więc tutaj to napiszę aby nie robić nowego tematu :P
Więc kto z was ma wszystkie części SIMS 1??
Czy fajnie się gra jak ma się wszystkie wersje? I czy długo się ładuje?

LindSay 10.02.2005 10:52

Cytat:

Napisał edyśka
i to miało być odkrycie??? :O :O :O ja odkryłam, ze na imprezie (w the sims balanga) gocha rozroba psuje telewizor i wtedy ja podchodzę, robie napraw i wtedy .... *****iście wygląda jego szkielet :) :P

Wow!!!!Mi jeszcze nigdy sima nie kopnął prąd, musze spróbować. A ja chcę się pochwalić moim odkryciem:
Pierwszy dzień grania w The Sims:odkryłam, że można płacić rachunki :) !!!
To był oczywiście żart. Tak w ogóle to jeszcze nic takiego nie znalazłam ciekawego, jak znajde to się odezwę.

Karo 11.02.2005 09:51

Jeżeli chodzi o ten wazon i kwiatek,który sim wrędza drugiemu simowi to może się zdarzyć, ale tylko wtedy, gdy gracie z wolną wolą. Jeżeli wyłączy się tę opcję to sim nie wykona żadnej czynności tak od siebie.

Edyśka 11.02.2005 13:11

Cytat:

Napisał Karo
Jeżeli chodzi o ten wazon i kwiatek,który sim wrędza drugiemu simowi to może się zdarzyć, ale tylko wtedy, gdy gracie z wolną wolą. Jeżeli wyłączy się tę opcję to sim nie wykona żadnej czynności tak od siebie.

A ja w necie na (niepamiętam ktorej) stronie znalazlam obraz i jak sim sie na niego popatrzy to tez wrecza kwiatka drugiemu simowi :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:43.