TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery Żywioły 2013/2014 - zgłoszenia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66092)

Charionette 18.11.2013 14:45

Odp: Cztery Żywioły - zgłoszenia

UWAGA!!!
Potrzebujemy jeszcze 3 osoby
Gdy zbierzemy odpowiednią liczbę osób
nabór zostanie zamknięty.

Volturia 19.11.2013 14:08

1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?
Lubię maksymaaalnie pracować w grupie, poza tym pomysł na konkurs bardzo mi się podoba ;)

2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz?
The sims2 + wszystkie dodatki, moze za wyjątkiem kilku akcesoriów.
The sims3 podstawe i 'Zostań Gwiazdą', aczkolwiek póki co coś mi nawala z 3 :c ;)

3. Jakie umiejętności posiadasz*?
Także tego... Uczęszczam do szkoły graficznej, także graficzne umiejętności jak najbardziej :) Radzę sobię z tworzeniem filmów - videostoryteller, typografii.
Mam poczucie estetyki, a więc umiejętność tworzenia simów również w pewnym stopniu mam opanowaną.
Jeśli chodzi o umiejętności architektoniczne w grze nie świecę przykładem w porównaniu do ogarnietych forumowych architektów, aczkolwiek moje bryły jak sądzę nie straszą :P Sprawdziłam się na tym forum dawno temu jako pisarka ( przynajmniej tak zrozumiałam opinię użytkowników ;) )

Chętnie podejme działania w ktorejś z grup, np tą kierowaną przez Libby lub Bjork. :)

Gold_Chocolate 21.11.2013 15:41

No to dobrze, może ja.
1. Brałam już udział w tym konkursie i było naprawdę świetnie, uwielbiam rywalizację i pracę w grupie.
2. TS2 ze wszystkimi dodatkami oprócz Czasu Wolnego akcesoriów "na święta"
3. Coś tam potrafię skrobnąć, tworzenie simów także mi nie straszne. Jednakże antytalent ze mnie jeżeli chodzi o budowanie, prędzej już urządzanie pomieszczeń. Potrafię działać w grupie,o ! :D

Mroczny Pan Skromności 21.11.2013 16:03

Ech, stało się xD

1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?
Zostałem zmuszony przez trzy osoby :P A także mam ochotę na ten konkurs od czasów pierwszej edycji, a dopiero teraz mam w miarę swobodny dostęp do internetu :) Bardzo lubię pracować w grupie.

2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz?
Niestety tylko TS2 i dodatki Nocne Życie, Własny Biznes, Zwierzaki i Cztery Pory Roku. Teoretycznie mam też Czas Wolny i Osiedlowe Życie, ale mam z nimi problemy i nie mogę używać. Z trójki mam tylko podstawę i WP, ewentualnie mógłbym je zainstalować. Nie posiadam żadnych akcesoriów.

3. Jakie umiejętności posiadasz?
Tu to już w ogóle masakra, bo jedyne, w czym jako tako sobie radzę to pisanie :D Myślę, że czasem mam niezłe pomysły i potrafię pracować w grupie [chociaż czasami chyba za bardzo się rządzę :P]. Kompletnie nie potrafię robić simów/domów, moje umiejętności władania GIMPem są na beznadziejnie niskim poziomie.

No i chciałbym być w grupie z Czekoladką :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:02.