![]() |
Odp: Zadanie Drugie - Głosowanie
Ej ale w sumie to trochę mi przykro, bo tak się napalacie na zwycięstwo i głupio będzie nam, Ziemi, zgarnąć 1. miejsce :C
A skoro rymujemy: Powietrze nie może czuć się bezpieczne, Ogień powinien ukryć się w cień. Woda pewnie zesztywnieje jak kłoda, Bo drużyna "Ziemia" to prawdziwa chemia! Właśnie my wygramy to zadanie, Bo Simami władanie To nasza świetna umiejętność Lepsza nawet niż wielodzietność. Własnego autorstwa, pozdro :* Nie miałem weny ._. |
woda zesztywnieje jak kłoda? bez obrazy pinki, ale jeśli praca ziemi ma tyle sensu co te rymy... xD
|
Ciiicho xD
To jest poezja, metafory everywhere. |
ahh, rozumiem - drużyna ziemi wygra, gdy woda zesztywnieje jak kłoda. co oczywiście jest niemożliwe, idąc tą drogą drużyna ziemi na pewno nie wygra! :D no tak Pinki, metafory i interpretacja : DD
|
Nie uważało się na polskim, tu jest najważniejsze "co autor miał na myśli" :D A autor tego na myśli nie miał ;P
Swoją drogą, lód to też woda, a jest sztywny jak kłoda :| |
Pytanie "co autor miał na myśli" jest szczytem debilizmu. Bo, cytuję tu moją dawną panią od polskiego: "autor pisząc o oknie mógł mieć na myśli otwartość, okno na świat, bądź chęć wydostania się na wolność... albo po prostu okno." :) Więc mi wisi, co autor miał na myśli, zdanie "Woda pewnie zesztywnieje jak kłoda" nie ma sensu, gdyż woda może co najwyżej przejść w stan stały, a nie zesztywnieć. Zesztywnieć to wam mogą mięśnie twarzy, gdy wam szczęka opadnie po tym, jak wygramy kolejne zadanie :)
Przynajmniej drużyna Wody jest na tyle inteligentna, by się nie kompromitować prymitywnymi rymami :) @down: ahhh, znów się kompromitujecie rymami KTÓRE SIĘ W OGÓLE NIE RYMUJĄ OK xD może - pokaże? potrafimy - filmy? mili - lubimy? Przecież to nawet nie jest rym niedokładny xD |
Ziemia jest poprostu najlepsza
Niepodwazy tego nikt z powietrza Woda i ogien tez sie schowac moze Gdy ziemia epickie swe prace pokaze My napisac ksiazke potrafimy Niestraszne sa dla nas i filmy Zdjecia dla nas to pestka mala Jak trzeba to zatanczymy i kankana Wiec sami widzicie moi mili Tu nie chodzi o to, ze my was nie lubimy Poprostu zywiol ziemi jest the best A wasze miejsce to podloga jest Klekajcie dla nas i wiwatujcie Tylko prosze was, nie calujcie Dla Ziemi wieczna gloria i chwala A reszta to zwyczajna chala :D xD @up kompromitacja, to widnieje w innym temacie :trollface: |
Cytat:
Z tymi prymitywnymi rymami to mi się przykro zrobiło, starałem się! ;_; Don, od dziś jesteś poetą :D |
Jak czytam wasze posty, to mam ochotę pociąć się mydłem w płynie.
|
Nie tnij się mydłem w płynie, nie warto!
Jeśli to zrobisz, zacznę mówić do Ciebie "Marto". Drużyna Ziemi i tak wygra Cztery Żywioły, A na inne drużyny ześle osy i pszczoły. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:17. |