![]() |
Odp: Zadanie Czwarte - Głosowanie
Niestety nie można. Glosowanie jest anonimowe.
|
Ja głosowałam na pracę nr 3. I jak się okazało - była to świetna praca ognia.
|
Cytat:
|
Ja również głosowałam na pracę nr 3, dziwna sytuacja.
|
Ja również głosowałam na trójkę, no to jest już nas troje :3
Jak dla mnie to sam pomysł z głosowaniem na PM to jakaś pomyłka, przecież wiadome jest, że admini mają wgląd na listę głosujących i bez problemu mogą wyeliminować oszusta. A fakt, że brak zaufania działa w dwie strony, dlatego jaką możemy mieć pewność, że ktoś nas nie okłamuje? Nie chce być wredna, ale skoro wy nie wierzycie nam userom, to jak my mamy wierzyć wam adminom? |
Cytat:
jeżeli wytłumaczycie mi dlaczego trzy osoby przyznały się że głosowały na tórjkę, a w wyniku są dwa głosy TO OSOBIŚCIE PRZYJADĘ DO WAS I POCAŁUJĘ WAM STOPY Charionette bez jaj -.- |
Dobra... To ja powiem tylko, ze głosowałam na pracę ziemi, ale tak naprawdę żadna mi się nie podobała dostatecznie. Pierwszej nawet nie przeczytałam, tylko końcówkę, dwójkę można bylo zrobić duużo lepiej, ogień, zdupiliście, chociaż sam pomysł nawet fajny, czwórka trochę za bardzo oklepana. No i to jedno zdjęcie jak oni płaczą xD xD
Gratuluję wszystkim. |
no kurde, milo mi, ze polowa (a moze i wiecej) glosow zostala zjedzona, albo specjalnie zapodziana, no ale ok (dowody wyzej, niby 2 glosy a juz 3 osoby glosujace na nas. moze bylo ich wiecej)
moze niech osoby glosujase nas niech spradza, czy na pewno wyslaly, bo przeciez kazda wiadomosc zostala uwaznie sprawdzona przez Nysie... (jak by ktos nie wyczol, ten akapit caaaly to sarkazm) o i chce tylko wapomniec, ze mile zakonczenie mamy w tym roku... a podobno tamten byl tylko wyjatkiem noale co ja sie bede klocil... dziekuje ogniu za to, ze byliscie najwspanialsza druzyna ewer... nie kazdy, ale wiekszosc. fajnie sie poznawalo nowych ludzi. ; | |
Powinny być już cztery głosy, gdyż ja też głosowałam na trójeczkę. Popieram również rudzielca w tym głosowaniu przez PM - uczestnicy nie mogli zobaczyć, ile głosów ich drużyna zdobyła, a teraz wychodzą takie nieporozumienia.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:06. |