![]() |
ja tez kiedys myslalam ze ta gra jest do du** :oops: ... ale zagralam i mnie wciagnelo :D
|
Ja gdy tylko przeczytałem o tej grze w gazecie to chociaż nie miałem jeszcze kompa to bardzo chciałem ją mieć. :) :) :)
|
Moja kuzynka iedyś niecierpiała simsów, ale pewnego cudownego dnia wytłumaczyłam jej tą grę, ona zagrała i do dziś lubi tą grę (jakby co jest ode mnie starsza) :wink:
|
Ja mam już Gwiazdę i uważam, że najfajniejszy dodatek to Randeczka ;)
|
ja ni mam gwiazdy ale mi sie najbardziej zwierzaczki podobały a na 2 miejscu randka ale z wakacjami to troche dali ciała... :(
|
Ja sądzę że Zwierzaki są najgorsze bo mają dużo błędów i strasznie spowalniają grę.
|
Może i mają dużo błędów, ale wysarczy ściągnąć patcha i po kłopocie :wink:
|
No dobrze ale po pierwsze to gry nie powinny zawierać błędów (Tu usprawiedliwieniem nie jest to że programiści wydają patche),a po drugie to tak jak pisałem wyżej Zwierzaki spowalniają grę...
|
Ja tam nie zauważyłem w Zwierzakach więcej błędów niż w poprzednich częściach. A poza tym do prawie każdej gry wydawane są patche, bo zawsze coś umknie programistom
|
Co do spowalniania, to im wiecej dodatkow masz zainstalowanych, tym wolniej chodzi gra. Ja wczoraj zainstalowalam same The Sims i az sie zdziwilam, tak szybk sie wczytalo.
Ja najbardziej lubie Randke, bo wnosi najwiecej zmian: centrum itd. chyba lubie tez gwiazde, chociaz jeszcze nie gralam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:40. |