![]() |
|
Odp: Bitwa o Dom - wersja Simowa: ELIMINACJE - GŁOSOWANIE I OGŁOSZENIE WYNIKÓW
O jej, dziekuje :love:
Powiem szczerze, ze swoja prace robilem na ostatnia chwile i bez wiekszego pomyslu. Mam nadzieje, ze przy kolejnym, wena mnie siegnie i zrobie cos na poziomie :lol2::) |
Pinki połączył nasze opinie, dlatego możecie potem czytać np.
"+ w odróżnieniu od pozostałych remisowych prac projekt pomieszczenia jest przemyślany i naprawdę dobrze wykonany, - nie do końca przemyślane" :D Gratuluję Wam! :D Trzymałam kciuki! Nie mogę się doczekać zadania pierwszego i Waszych prac :D @down: nie ma za co :) Zdziwiłam się, że taka dobra praca nie ma ani jednego głosu i postanowiłam coś z tym zrobić ;) |
No jestem w szoku, bardzo dziękuję oczywiście. Nie miałam ani jednego głosiku przez dłuuugi czas i pogodziłam się z porażką, no cóż - tak bywa, potem znalazł się jakiś jeden ktoś to oddał głos na moją pracę i jakimś cudem znalazała się w dogrywce a nie odpadła. A teraz również cudem przeszłam dalej, szczęka mi opadła:D Dziękuję i temu komuś za głos i całemu jury za wybranie mojej pracy. Przyznam, że nie miałam do końca pomysłu, jednak nie chciałam poddać się całkowicie i wyknociłam to coś. Obiecuję postarać się bardziej w następnej konkurencji:)
|
Dorzucę coś od siebie :D
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:16. |
|