![]() |
Odp: EA rozdaje the sims 2 + dodatki na originie
Miłe zaskoczenie,tak szczerze powiem że trójka już mnie dobijała swoją optymalizacją.Napęd mi nie działa więc czemu nie miałabym skorzystać z tej oferty :D.Tak się zapytam,jak to jest z instalacją dodatków z neta?nie wiem czemu ale nawet warsztat nie chce mi działać :|
|
@Archaical
Body Shop powinien znajdować się w folderze Origin: dysk, na którym zainstalowany jest Origin > folder Origin > Origin Games > The Sims 2 Ultimate Collection > Fun with Pets > SP9 > CSBin > TS2BodyShop.exe |
Dziękuję :) a jak jest z instalowaniem dodatków z internetu w przypadku UC ? nie wiem do jakiego folderu mam je wrzucić żeby działały poprawnie :|
|
Czy ktoś może mi wyjaśnić co to są te CC, UC i te inne? Bo to się pojawia coraz częściej a ja nie wiem o co chodzi :P.
|
CC - dodatki z neta, UC - Ultimate Collection, czyli Pełna Kolekcja TS2 dostępna na Origin :)
|
@Kędziorek dzięki wielkie :) jesteś bardzo pomocna. No za jakieś 2 h będę u babci i zacznę ściągać sobie grę. Mam nadzieję, że mi komputer nie wysiądzie bo mam netbooka i wgl cud że mi teraz działają simsy.
|
Cytat:
|
Czy wy też dostaliście "The Sims 3: Pokolenia" do pobrania w prezencie? :P
|
A ja mam z tą grą problem
przy tworzeniu nowego sima wyskakuje komunikat "działanie programu zostało zakłócone aplikacja zostanie zamknięta" grę przeinstalowywałem nic nie pomogło |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:08. |