TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=481)
-   -   The Sims 4 - problemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67260)

Mamełe 06.09.2014 15:49

Odp: The Sims 4 - problemy z grą

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1831312)
Podczas gry bardzo często Simsy mi się nagle minimalizują bez powodu :| Ma ktoś tak? Nie jest to jakiś niesamowicie męczący błąd, ale jeśli dałoby się to naprawić, byłoby fajnie.

A nie jest to wina czasem programu antywirusowego albo innego "przeszkadzaca"? Mnie nic sie nie minimlizuje

Agor-ia 06.09.2014 16:03

U mnie jest wszystko ok. Ale simów chyba jednak sobie przeniosę przez Galerię.

valyrian 06.09.2014 16:06

Trzeci błąd - chciałam zmienić wygląd dzieciaka (z kołyski od razu w dziecko... nie, no...) i ekran ładował się bez końca, musiałam zrobić restart :(

La Tortura 06.09.2014 16:08

mnie wywaliło kilka razy. raz jak simka poszła do pracy, a ja patrzyłam sobie na kuchnie. raz gdy nacisnelam M, raz jak wracalam do domu i raz jak chcialam wyjsc na miasto. bez podróżowania jest lipa, więc poczekam, aż to się jakoś naprawi.

aaa i jeszcze raz jak chciałam zaplanować strój simki, przez komodę ofc ;/

Lubie 06.09.2014 16:11

Jeden z bardzo denerwujących mnie błędów. Czasami nie działają mi przyciski `, 1 , 2, 3. Niby nic, ale to niemiłosiernie denerwuje

Kestrel 06.09.2014 17:37

Jak czytam te wszystkie posty to włos się jeży na głowie. Nie miałam na szczęście jeszcze żadnych błędów, gra chodzi idealnie, aż nie mogę uwierzyć, że takie rzeczy się dzieją O.o

Caesum 06.09.2014 17:53

Najlepsze jest to skalowanie. Ktoś zrobił wazon z kwiatami wielkości wieży Eiffela, z kolei mi się udało zrobić dziecko w kołysce wielkości domu. :D Za to zbugowane jest powiększanie dywanów. Niby się powiększają, ale wciąż są takie same. :(

Kasztanek 06.09.2014 17:56

Cytat:

z kolei mi się udało zrobić dziecko w kołysce wielkości domu.
Dziecko też się powiększyło, czy tylko sama kołyska? :)

Shiro 06.09.2014 18:03

Ja mam problem nie tyle co z grą, a z jej instalacją, a konkretniej z aktywacja kodu przez origin. Próbuję od godziny i co chwilę spotykam się z komunikatem: "Nie można wykonać tego działania. Powodem może być wyjątkowo duże obciążenie serwera lub trwające prace serwisowe. Spróbuj ponownie za kilka minut." - nie mam za bardzo pomysłu jak to rozwiązać. Spotkał się już ktoś z czymś takim?

Lady88 06.09.2014 18:13

@up
Tak jak w komunikacie - są przeciążone serwery. Jest weekend, wszyscy grają w simsy. Musisz poczekać

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:43.