![]() |
Odp: Forumowa Mafia VI
ale fabuła jest super xD
Witam. Jestem Wiśnia Cytryśnia (tak, moi rodzice mieli poczucie humoru) , zwracajcie się do mnie po prostu Cytryśnia. Uczę się w hogwarcie bo to podobno bardzo dobra szkoła. Moja mama jest mugolem. Bardzo lubię eliksiry, jakiś czas temu trochę eksperymentowałam i stworzyłam coś, co nazwałam biosoczek :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i see what you did there xDDDDDDDD |
Forumowa Mafia bez słowa "biosoczek" w choćby jednym poście to nie Forumowa Mafia. ;>
|
Cytat:
|
Booże, biosoczek to klasyk tej gry na tym forum xD <3 #tylkodlawybranych normalnie, bo widzę, że nie każdy rozumie xD Która to była edycja? Pierwsza albo druga chyba?
|
Dobra a de facto robimy już dyskusję o potencjalnych mordercach czy jeszcze nie?
Bo jak nie to idę grać w Simsy...ale takie na pergaminie,no nie xD Edyt @down-a mnie nie było :genius: |
:D:D
#elita#pozdrodlakumatych transparenty, obcy, lubie, fabuuuła |
Choć nie byłem przy tworzeniu biosoczków w pierwszej edycji to i tak rozumiem xD Przewijało się w pozostałych edycjach :)
|
Nina, no mówię Ci, że za wcześnie ahahah xD Jak mafia nikogo nie zabiła to nie ma żadnych poszlak, nic, bazujemy na niczym w oskarżeniach xD
Jeeezu ahahah, jak nas Libby goniła za tą fabułę wtedy, przecież to po 5 stron było jednego wątku XD Jakieś romanse, inne biosoczki <3 XD |
To ja idę grać w simsy.
A no i oskarżam całe forum,tak na wszelki.Tylko nie dokonywać zamachu jak mnie nie będzie bo jeszcze bodaj boże prześpię (chociaż i tak całe forum musiało by kimać...f*** lodzik). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:52. |