![]() |
Odp: Simowy Pejzaż 2015
Ach, gównoburze :love: Fajnie gdyby przełożyła się na ilość zgłoszeń :P Nie daję ochłapów, nad nikim się nie lituję, chciałam zrobić coś bezinteresownie a dostaję po dupie bo rzucam ochłapami. Daję gry, w które nigdy nie zagram i naprawdę nie rozumiem tego poruszenia to tylko klucz do gry a nie do wypasionego mieszkania. Nie spodoba się gra? Daj komuś innemu lub sprzedaj, a jedyną satysfakcją będzie ranga na forum ;)
|
A ja tylko powiem, że poczułam się urażona ;)
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=53409 http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=60057 |
O wszyscy święci, masowo podostawaliście okresy? Dam ja wam prosty przykład (a nawet dwa), bo nie tylko cycki opadają.
Nie jest tajemnicą, że pasjonuję się gorseciarstwem i wielbię je ponad wszystko. Jest jednak jeden sklep, którego asortyment ani podejście do tego tematu nijak mnie nie zachęca do bliższego zapoznawania się z ich ofertą. Dość często organizowali konkursy, gdzie można wygrać gorset z ich sklepu, czy to rozdanie czy "wykonaj najlepszy projekt". W związku z tym, że nagroda nijak mnie nie interesowała - nie wzięłam udziału. Proste, nie? Przykład 2: wzięłam udział w konkursie, ktoś mnie w ostatniej chwili wypchnął z mojego miejsca i dostałam nie taką nagrodę, na którą się czaiłam, chociaż na poprzednią napaliłam się jak szczerbaty na sucharki. To co dostałam to sprzedałam, a za uzyskaną kwotę kupiłam to co chciałam mieć. Również niesamowicie proste, prawda? A jeśli ważniejsze są dla was rangi i kolorki to również nie ma o co spinać sempiterny - już niedługo FA, macie czas, żeby się w tym kierunku wykazać. To pisałem ja, Paździoch Marian Z pozdrowieniami z bazaru przy alei Solidarności |
Zamiast się cieszyć z nagród, to jeszcze ktoś narzeka.
http://cdn.niketalk.com/f/f1/200x200...hakes-Head.gif @K: Bez hotlinków proszę :) |
Ja się jednak obawiam, bo można wygrać grę, którą już się np. posiada i co?
|
Ale mało pozytywnego myślenia w tym temacie.. eh :(
|
Bardziej niż nietrafione klucze do gier martwi mnie to, że nie czytacie regulaminu:
Cytat:
Regulaminowe wstawię za chwilę :) |
Cytat:
|
Cytat:
I praca nr 1 w TS4 jest regulaminowa. Jeśli mnie wzrok nie myli to na niebie są płatki śniegu. Jak ktoś nie jest wprawiony z Photoshopem to ciężko coś zrobić. TS4 w końcu nie ma dodatku Cztery Pory Roku, w przeciwieństwie do poprzednich części. |
Cofnij się wspomnieniami do tygodnia wstecz i przypomnij sobie jaka była pogoda. Wtedy możemy porozmawiać, jak może wyglądać zima ;)
Poza tym gwiazdy są poniżej chmur? Przyjrzyj się. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:09. |