TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Nuda w mym gwiazdorskim domostwie.. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=720)

Cocaine 22.08.2004 10:34

A mi sie nie nudzi! Albo zwołuhję do siebie nowe gwiazdy aby zdobyć w ten sposób przyjaciół, ułatwiających mi droge do kariery. Albo spotykam sie z nimi na miescie, albo zapraszam ich do domu. Póxniej odsypiam cały dzień ( używając kodu move_objects on)....więc raczej mi się nie nudzi. Albo wybieram się na wakaxcje, gdzie nie mogę spokojnie odpocząć bo oblegają mnie fani, lub zajmuję się moim pieskiem i kotkiem... :D

Lillian 22.08.2004 15:34

Ja na nudę mam sposób (jak dla mnie) świetny.Próbuję odkryć nowe zklęcia i przepisy.Pamiętam jakby to było wczoraj.Siedziałam z Simem Sabriną w kuchni i chciałam odkryć coś nowego.I wyszedł mi magiczny biszkopt.Ale to wtedy była podnieta.To mnie zmobilizowało i próbuję odkryć nowe zaklęcia.

Jak nie masz abry lecz masz gwiazdę i jesteś samotną Simką lub Simem,a w rodzinie Ktoś nie ma nikogo ładnego,zabijaj ich.Bo po zabitych przychodzą nowi i może za setnym razem znajdziesz księcia z bajki. :wub: :wub: :wub:

Cocco 25.08.2004 13:01

Cytat:

Originally posted by dona@Jun 5 2004, 09:17 AM
No tak ,ja nie mam wakacji.Moja gwiazda zajmuje sie zwierzakami i robi komfitury z jabłek a po zatym zajmuje sie sprzątaniem bo nie ma kamerdynera .
Moja simka rozkochała w sobie 3 facetów , ona tez sie zakochała.

Jak to konfitury? Jewst taka opcjA?
Dobra, ja ostatnio awansuje Hendryka, i gram głównie Majką Ćwir.
Uczę ich i próbóję zrobić wszystko bez magi (nie dotyczy Hendryka)
A co do Ktośów, moja Simka nim jest! Jeśli masz sławę włącz inną rodxinkę i będzie twój Sim z nazwiskiem ktos!

Kash 25.08.2004 14:43

zawsze możesz stworzyć drugą gwiazdę, dziewczynę (chyba że gwiazda to chłopak) i trzecią gwiazdę, chłopaka. Jesli gwiazda to chłopak to stwórz zamiast dziewczyny chłopaka i dziewczynę zamiast chłopaka. najpierw niech poznają się ci nowi, ale nie tak zeby sie w sobie zakochać. potam niech poznaja się te gwiazdy tej samej płci i w końcu niech sie poznaja i zakochaja pierwsza gwiazda z trzecią gwiazdą! i niech się kochaja, kochaja, kochają, aż w końcu niech się pobiorą. Potam mozna ew. zrobic im dziecko, a potem zabić trzecią gwiazdę. To chyba tyle. I niech sie potem zaprzyjaźni pierwsza i druga gwiazda. No i mozna jeszcze zrobic jej drugi dom, najlepiej taki wielki, zeby sie pogubiła.

Zong 28.08.2004 19:09

Dona czemu się nie odzywasz? Podaliśmy ci dziesiątki propozycji to chociaż napisz Już się nie nudzę, albo To jest nudne, czy Ciekawe propozycje. Odpowiedz na pytania! Przecież to TY się nudzisz (w swoim gwiazdorskim domostwie)

Angeo 02.09.2004 15:39

Zdobywaj slawnych przjaciol robcie zarty przed poparazi zeby byl o was artykol w gazetach. Jezdzij do dzielnicy show biznesu nagrywaj teledyski i piosenki. Ciesz simow swa obecnoscia badz dla nich dobra. Miej dobry humor przyjmuj kompelmenty rozdawaj autografy itp. A w koncu zdobedziesz nagorde publicznosci.
Przyznaja ja gdy czesto jestes w dzielnicy i gdy ludzie bardzo cie lubia. Pamietaj ze dobrze miec tez fanow za przyjaciol to zawsze dziala. I pilnuj by nie odjeli ci gwiazdek :P
Dodano wiem ze managerem mozna byc i reporterem, fotografem i cos tam jeszcze.
Baw sie dobrze!

Caro'tka 03.09.2004 19:54

niom niom niom nudno w tej gwiezdzie nie chce mi sie zdobywac gwiazdek i meczyc moja simke: :P :P ^_^

Mithra 05.09.2004 09:37

By zdobyć nagrodę publiczności musisz dbać o swojich fanów, witać się z nimi i rozdawać im buziaki i autografy.

Cocaine 05.09.2004 12:12

Ja sie nie nudze. Uzyłam waszych sposobów, dalej stosuję swoje, wyjeżdżam do centrum na basen, a nad główką mojego sima kręci się gwiazdka. Ja to umiem rozwiać sobie nude!

Binek 11.09.2004 06:32

Cytat:

1. Macie jakieś sposoby na urozmaicenie życia moich simów? (romanse nie wchodzą w grę, moi simowie wykazują absolutny brak zainteresowania nimi.. :oops: )
Ja tam się nie nudze bo jeżdze do dzilency schowbiznesu albo robie impre albo chrzątam się w kuchni i non stop gotuje albo próbuje znaleźć nowe zakleciaale jeszcze nie odkryłem bawie się ze zwięrzętami i jadę z nimi nna wystawe albo na wakacje pojeździć na desce lub na czymś innym się pobawić albo z kumpelą jadę i rozmawiam z nią :wub:!

[email protected]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:42.