![]() |
:D :D :D Przeszłam, przeszłam całą grę!!! I polecam wszystkim niezdecydowanym!!! :D :D :D
|
Lubię tą grę ;)
Jestem w levelu "Zło puka tylko raz", i śmietelnicy już znaleźli 1 kościotrupa :P. |
O! Świetna gra ^^. Bardzo wciąga i ma ładną grafikę.Właściwie to zatrzymałam się na Szpitalu i dalej przejść nie potrafię ;D. Czy ktoś zna kody do tej gry?^^
|
Ja nie przeszłam całej. Doszłam to tych wiatraków z tym jedźdcem bez głowy. Nie wiedziałam jak to przejsc więc po 100 razie wywaliłam grę ;P
|
Mam nowy komputer od jakiegoś czasu, i gry nie zainstalowałam, bo nawet w Simsy teraz rzadko kiedy gram.
|
kiedys gralaaaam godzinami:) zatrzymałam sie na...hmm...cos tam bylo ze mi nie chceli przez rzeke przejsc:( ale gierka rzeczywiscie swietna, pelna humoru i wogole git:P
|
Dzisiaj sobie do tego ściągnęłam poradnik, ale dalej nie przeszłam gry 0_o. Za duzo tam ludzi i przestrzeni!
|
to jest super gralem kiedys nawet 5 godzin
|
Wie ktos jak przejsc Straszna Dziure?! Prosze. ZAwsze kiedy gram zatrzymuje sie na tym poziomie i kupa ;/
|
Świeetna gra. Tylko szkoda, że ściągnęłam sobie z PEWNEGO PORTALU poradnik za 10zł, który był na tyle niedokładny że z martwego punktu nie wyszłam.
Pozdrawiam portal. PS:Grafika extra <3 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:14. |