![]() |
Elo elo
Moi nie mają pryszczy bo jeszcze nigdy nie grałam nastolatkiem. A jak za nim lata dymek zielony to go szybko bviorę do wanny.
|
Te pryszcze namet fajne lol ale po prostu chcialam wiedziec jak je usunac bo mi sie znudzily. No i uzylam mascii jest super znowu superowy chlopak ;) hehe dzieki
|
Gosh.....Mój też nie.Sim-nastolatki to straszne fleje.Z resztą polscy też:P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja kombinowalam z tym kodem BoolProp TestingCheatsEnabled :D I z Shiftem nacisnelam na cos i mu sie pryszcz pojawil na czole :D Pozniej po tym eksperymentowaniu sprawilam ze sie utopil w podlodze :D jakie te kody sa suuper ;P
|
Każdy nastolatek w TheSims 2 jest w okresie dojrzewania. To jest naturalne. Każdemu nastolatkowi, w każdemu pokoleniu wyskoczą kedyś pryszcze. Możesz się ich pozbyć klikając na jakiekolwiek lustro i wybrać polecenie "Urzyj maści na trądzik", one znikną, ale nie odrazu. Później znów się pojawią i będziesz musiał powtórzyć czynność i tak aż do dorosłości. Możesz też wogóle się nimi nie przejmować. Gdy Sim stanie się dorosłym, pryszcze automatycznie mu znikną. :)
|
co wy gadacie że do 4 się pojawiają!! u mojego nastolatka to przez dwa dni wokoło niego ukazywała się zielona poświata :D to wyskoczyło mu 6!!! ;P
Ale jak wchodził do pokoju to wszyscy od razu "ouuuu!!" krzyczeli i wychodzili z pomieszczenia :( czemu?? :D :P |
Ja mam sposób na pryszcze, zanim nie znikną:
Dziewczyna: Wybieram jej jasny puder i nie widać. Chłopak: Ubieram go w apaszkę (dodatek) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:42. |