![]() |
Powiem daelikatnie: Nie często jestem teraz na forum, bo jest szkoła. Ale nic się tu nie zmieniło! Dalej otwierane do jednego wątku 6-8 oddzielnych tematów! Jak napisane jest wyżej, przez Jakubvl - a, no i przez administratorów w pasku!
|
ja zwierzaki..fajne sa ;] takie slodziutkie kiciusie ;]
|
mi do szczescia potrzebny jest tylko dodatek swiatowe zycie, ale najbardziej lubie zwierzaki. ;P
|
po pierwsze TS2 to nie dodatek tylko osobna nowa gra
a tak w ogóle ja mam wszystkie i nie wiem który jest najlepszy ale chyba abrakadabra - najbardziej różni sie tematycznie i klimatycznie od poprzednich :D |
Gwiazda
Ja wybieram Gwiazde, ponieważ dobrze się bawię udając gwiazde! Wiecie,to takie ekscytujące. no bo masz fanatycznego wielbiciela itd. Luszie chca twój autograf! SUPER DODATEK!!! :D :happy2:
|
Gwiazda i wakacje! :D
|
wasze Ulubione Simsy...
:D :D :D Nie wiedziałam dokładnie co robić.Więc jakie są wasze ulubione gry simsy np.balanga,zwierzaki itd.odpowiedzcie
|
Sims 2 - zdecydowanie, bo wszystko zmienione.
Edit: Jak ktoś może zagłosować na Uniwersytet, jeżeli nawet ta gra nie wyszła? Trochę to nierozsądne, prawda? |
A po co tu gadac o ts2 skoro to dzial o ts1 ? :laugh: Ja osobiscie nie gralam w gwiazde ani abre ... wiec lubie zwierzaki :)
|
Ja gram wszytkie i wg. mnie najlepsze jest:
Światowe zycie, balanga, zwierzaki :) Terszta tak przeciętna :O |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:43. |