![]() |
Ma telefon:)
Ja nie mam sims2, ale czytałam, że jak przychodzi, to najpierw taka mroczna muzyka, a potem wyciąga komorke i sie z kims przekrzykuje;];];];]. Bo ktoś tam napisał, ze moze nie ma ;];];].
|
Hmmm... Mój pierwszy post :P Trochę dawno na ten temat nic nikt nie pisał :\
Gram od samej premiery i nigdy nie mogłam z Kosiarzem bara - bara... Ale teraz mam hacka, który umożliwia mi zmienianie wieku, zmianę aspiracji, możliwość rodzenia bliźniąt (nawet obcych) i możliwość wyboru osoby z którą chce się mnieć dziecko... No i tak się wczułam w uśmiercanie moich simów i rodzenie kolejnych, że pewna simka miała dziecko z KOSIARZEM :D Ale niestety wyglądało normalnie :| Ale ostatnio zdobyłam obiekt, który pozwala na teleportowanie dowolnej osoby i dołączenie jej do rodziny... Błąd polega na tym, że nie wiadomo kogo się zaprasza :( Zaprosiłam nieświadomie najpierw tancerkę Hula, a później Kosiarza :wacko: Teraz mam ich w rodzinie, ale są niewidoczni... Tylko w otoczeniu, kiedy naciśnie się na domek i wyświetla się rodzina, to jest tam Hula Zombie (jakoś tak jest tam napisane) i Mroczny Kosiarz, ale co najciekawsze Kosiarz podpisany jest (przy wskaźniku aspiracji) KOBIETA ZNANA W MIEŚCIE!!! Czyżby Kosiarz ( w TS1 - Kostucha) był wykreowany na kobietę!!!! :O Dziwne to wszystko ;) P.s. Kosiarz fajnie wygląda na zdjęciu rodzinki... :D Jak będę umiała to fotkę zrobię i wstawię :P |
Cytat:
obraz do teleportowania mam.. znaczy.. ty masz kostkę a ja obraz i w nim mogę wybierac kogo chcę teleportować.. proszę daj tego hacka z bliźniakami :D a co do tematyu.. czy nerwus ma w swoim drzewie genealogicznym tatusia kosiarza? :D |
no coz.... :witaj: saro lee, a podobno jak umiera ostatni sim na działce to przychodzą takie babki w hawajskich ciuszkach
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A u mnie Kosiarz nic nie robi.... Emeryt umiera (jakoś nie chcą mi umierać wcześniej) dostaje złoty nagrobek... Kosiarz z panienkami w ciuszkach się rozmywa i tyle.... Nie chce ani oglądać telewizji ani nic....
|
Dajcie screena z Mrocznym Kosiarzem w rodzinie, plis plis pliiiiis!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
To jest link do obiektu właściwie... Nie chce mi się go drugi raz opisywać, bo przed chwilą napisałam tak dużo i ładnie, a wyskoczyło mi, że nie zalogowana jestem, choć byłam i wszystko zniknęło ;( Myślę, że sobie poradzicie... :P http://forums.modthesims2.com/e107_f...tor_1.1new.zip |
Ja rpóbowałem Oliwką zrobić bara bara z kosiarzem i utopiłem tą dziewczyne co z nią mieszka odpręzałem sie i się nie dalo a co d otego czy kosiarz to kobieta czy nie to chyba to kobieta bo jak wszsycy umra to jest ten komunikat co tak naprawde weimy o śmierci i tam pisze że chiałaby spotkać sie z jeźdcami apokalipsy
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:18. |