TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Rendy 04.09.2005 10:34

Cytat:

Napisał Sahem
Eveline, no właśnie, u mnie pisało najpierw, że mam zapłacić za grę 69 zł, a za kuriera 13 zł, a na samym końcu, jak już pisało co i jak, to pokazało się, że mam do zapłacenia 69 zł, a nie 82 zł, czy coś się im pomyliło, czy naprawde nie muszę płacić, w merlinie kupuje pierwszy raz. I jeszcze jedno: jaka jest storna kuriera na merlin.pl? Bo chcę sprawdzać czy moje simy już jadą:D:D

TEŻ BYM CHCIALA TO WIEDZIEC ;( ;(

Rendy 04.09.2005 11:07

SORKI ZE POST POD POSTEM ALE MAM PYTANIE CZY ZNA KTOS JUŻ KODY DO NŻ NP. NA PIENIADZE CZY CZASAMI BEDA TAKIE SAME NIE WIE KTOS :( :con:

Cocco 04.09.2005 11:21

Pisz normalnie, rendy. Kody stare, powinny działać, a o nowych się dowiemy po premierze.

Nindë 04.09.2005 11:22

Cytat:

Napisał Adi
ludzie dobijacie mnie, nauczcie sie czytac, pól polski mói o the sims 2 firma bo na jakiejs stronie ktoś dał dział Mój wymażony dodatek i włąsnoreczni napisał kilka swoich wymazonych pragnien, a teraz kazdy mysli ze to prawdziwa inforMACJA MIMO ZE PISZE WSZEDZIE NA OKOŁO ŻE ZOSTAŁO TO WYMYSLONE PRZEZ AUTORA SERWISU

Nie denerwuj się tak bo Ci ciśnienie podskoczy...

Ja kupuję TS2 NŻ w normalnym sklepie ale jeszcze nie wiem czy w dniu premiery.. ;) Bo w wrześniu to sobie nie pogram..Nauka.. :con:

Sahem 04.09.2005 11:43

Nindë- jak to we wrześniu nie pograsz? Wtedy właśnie jest najwięcej czasu, bo szkoła się dopiero zaczyna ;)

Patison 04.09.2005 11:44

Timsoft kontra Merlin

Ja zamawiałem w Timsofcie, jeden minus, że, gdy pierwszy raz kupujesz, to płacisz 13 zł za kuriera i cenę normalną za grę, dopiero po paru towarach otrzymujesz srebną i złotą kartę rabatową, ale i tak wychodzi Ci drożej :/, dlatego wolę luknąć na Merlina. Co do dnia premiery - Mi np. Nie zależy, bo i tak kupię po premierze. :)

Nindë 04.09.2005 12:05

Cytat:

Napisał Sahem
Nindë- jak to we wrześniu nie pograsz? Wtedy właśnie jest najwięcej czasu, bo szkoła się dopiero zaczyna ;)

A do której klasy chodzisz ? Ja chodze do 2 klasy gimnazum i już zaniedługo będę mieć kartkówke..a dopiero byłam jeden dzień w szkole.. :con: :con: Chyba sobie zażycze na urodziny w grudniu..TS2 NŻ..Bo teraz to muszę się uczyć bo szkoło mnie to trochę że nie miałam paska a mam średnią 4,71.. ( głupia religia się nie wliczała a tak to bym miała pasek.. :| :| )

Rendy kod na forse będzie taki sam, bo oglądałam stronkę z kodami do TS2 NŻ i było napisane że nadal motherlode to dodaje 50 000 $ a kaching 1000 $.. ;)

Patison 04.09.2005 12:30

Nauka

A ja idę teraz do I Gimnazjum, doszły mi nowe przedmioty i będzie trzeba kuć i kuć ;(, ale na szczęście są jeszcze weekendy. :D

Nesy 04.09.2005 13:02

Ja też idę do pierwszej gimnazjum. Naszcęście data premiery jest w piątek (a ja kończe wcześnie) i będą trzy dni rzeby sie nacieszyc :)

Już się nie moge doczekać!!! Jeszcze 11 dni!!! :D

Patison 04.09.2005 13:15

Dodatek

Gdy dostanę nowy dodatek to zawsze gram w ciemno, czyli bez instrukcji i samodzielnie poznaję dodatek, bardzo to przyjemne, The Sims 2 łatwo rozpracowałem bez instrukcji, tylko nie wiedziałem jak doprowadzić Simów do BARA-BARA, ale gdy Sim miał to w pragnieniach, sprawa rozwiązała się sama :), Na studiach to bardzo długo rozpracowywałem, ale doszedłem w końcu do ładu :), ciekawe jak będzie z kolejnymi dodatkami. :D :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:03.