![]() |
Ja też nie wierzę w to że istnieją zielone smoki!!!!! A ten zielony smok na okładce to tylko chwyt reklamowy (jak ktoś wcześniej napisał). Bo przecież jak by były to by ktoś go już miał. :blink:
|
Mi czerwony smok Płomyk wszystko palił bo niemiał co jeść(Żadnych kwiatów a smakołyka miałam tylko jednego) :D ale jak by miał to pewnie też by palił..z tego co mówicie...
ja znowu kupie smoka i spróbuje zrobić tak że będę BEZ PRZERWY go lulać itp. [jak sim sie zmęczy to go skasuje(move_objects on)] i może będzie zielony? ale szczerze mówiąć.............WĄTPIĘ....ale mam taką maciupką nadzieje ;) :rolleyes: |
Zielone smoki istnieją!!! Może go mieć każdy jeśli ściągnie go z internetu. A z jajka napewno się nie wykluje.
|
Ściągnelam trzy smocze jaja z neta. Żółty, czerwony, fioletowy. I później ściągnełam jeszcze jakiegoś to on jak się wykluł nie było widać ciała tylko same skrzydła i nazywał się Ceasar.
|
Ludzie dziwie sie wam, jak dlugo mozna gadac o tym samym...czesc z was z maniackim uporem powtarza tresci opisane w tym temacie wczesniej. Chyba wogole malo kto przeczytal go od poczatku, a warto... :rolleyes: Pozatym kilka stron wczesniej napisalem, ze zielony smok NIE ISTNIEJE i podalem jak to sprawdzic :P Chyba ze sobie z netu sciagniecie zielonego, sam tak zrobilem :D W kazdym razie nie nazywa sie "Lisc" jak jeden z uzytkownikow probuje nam wcisnac. :lol:
|
:huh: Ja miałam żółtego,czerwonego i fioletowego.Tylko żółty był łagodny.Reszta to podpalacze.Czy ktoś wie jak długo smok jest dzieckiem?
|
Jak to dzieckiem?! Te potwory rosną? No nie a mo ciągle próbuje wzbić się w powietrze a nie może. Ale liczą się chęci. :P :P :P
|
Cytat:
-------- cze ktos mi może powiedzieć zkad wy kupujecie te smoczki |
:) :huh: :huh: :) A czy smoki wyrastają???? :) :huh: :huh: :)
|
Smoki nie rosną, a szkoda! Ja mam już wszystkie w kolekcji... Czarne (ściągnięty z neta),czerwone, złote i fioletowe.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:22. |