![]() |
Najlepiej jeśli to będą simy dorosłye i będą miały złote rangi kasjer-kasjera a sprzedawca-sprzedawcy
|
Tak, tylko teraz szukaj wiatru w polu.. No cóż, narazie pomęczę się z moim powolnym kasjerem, a potem poczekam aż najdzie się ktoś inny:)
A jesli chcę zatrudnić sima który np. przyszedł do mojego domu (a raczej: przedsiębiorstwa, bo prowadze sklep w domu) to jak moge sprawdzić jakie ma rangi, umiejętności? |
.
A jakie można otwierać biznesy
|
Cytat:
|
"A jesli chcę zatrudnić sima który np. przyszedł do mojego domu (a raczej: przedsiębiorstwa, bo prowadze sklep w domu) to jak moge sprawdzić jakie ma rangi, umiejętności?[/QUOTE]"
nieda sie sprawdzic dowiesz sie gdy go zatrudnisz. a co do twojego powolnego skasjera to daj mu troche czasu a on zdobendzie range i bendzie pracowal szybciej |
Cytat:
Jak zatrudniasz tą osobe to sie wyświetlają jego rangi i umiejętności. I jest pytanie "czy na pewno chcesz zatrudnić tą osobę" czy jakoś tak :) |
o rangi chyba nie mozesz sie zapytac, ale o umiejetnosci mozesz :) wtedy wyskakuje ci odpowiedz pytanego sima np: gotowanie to cos, z czym radze sobie dobrze; sprzatanie to cos, z czym nie radze sobie dobrze itp
|
Dziekuje bardzo:) No, to najwyżej potem moge zwolnic tego sima, jesli rangi mi nie bedą odpowiadaly
|
ale wtedy on pojawia ci sie jako klient z maksymalnym niezadowoleniem - ma wszystkie te paski "lubienia" przedsiebiorstwa na czerwono
|
Wiem o tym, bo już zwalniałam pracownika. Ale z tego co wiem, te czerwone, ujemne punkty mozna "cofnąc" jesli sie z klientem duzo gada ;] Inaczej, to by było bez sensu, bo ujemne gwiazdki pojawiają się nawet po pożarze. A czy to moja wina że był pożar? ;]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:37. |