![]() |
Cytat:
|
A ja wybieram odpowiedz a likagirl :lol: :lol: No a to nastepny odcinek..
Odc. 12 Ktos zadzwonil do drzwi. Ania otworzyla, tuz za nia stala Paulina. - Artur! Skarbie nawet nie wiesz jak sie ciesze! - Krzyknela blondwlosa i rzucila mu sie na szyje. - Siema dziewczyny. Jak leci? - Spytal sie, odganiajac Pauline. - A dobrze.. - Mruknela Ania i zaprowadzila ich na cole. Ciagle dreczyla ja mysl ,,skad on zna moj adres? I skad wiedzial ze tu jest Paulina?". Gdy Paulina chichotala ze szklanka w reku, Ania odwarzyla sie na pytanie. - Skad wiedziales ze tu jest Paulina? - A no widzialem was w tym oknie - i wskazal palcem na okno do salonu. Anka zrobila narbumuszona mine..przeciez nieladnie zagladac przez czyjes okno. Zadzwonil telefon. Ania odebrala jako gospodarka. - Slucham? - Czesc coreczko! Tu tatulko. Jestem w hotelu i mowie ci, niezly ruch. Interes sie kreci! - A..to fajnie tato. - A jak u ciebie? - Ee..super! - Sklamala. - To swietnie. To ja koncze. Pa! - Pa. Ania odlozyla sluchawke. Ale w salonie nie bylo juz Artura i Pauliny.. .................................................. ...... Co sie stalo? 1. Artur zaprosil Pauline do baru na rogu 2. Poszli do sypialni Ani a potem dziewczyna uslyszala z sypialni wybicie szyby 3. Ania zobaczyla jakis cien za oknem ---------------------------------------------- Tylko tym razem głosowac! :P |
corn 2
dona c ---------------- a ja co mam wybrac?? ;) |
A ja Likagirl dam ci jeszcze większy delemat. Głosuje za odpowiedzią A. A corn 2.
:lol: :lol: "Między murem, a granicą" odc. 5. (...) To był Arek. - AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! :o Co ty tutaj robisz??!! - HAHAHA- Arek zaczął śmiać się, jakimś dziwnym, ale przerażającym głosem. Iga poczuła ten sam chłód co na lekcji. - Chciałem cię przestraszyć. Nieźle mi się udało, co? -Przez ciebie o mało nie umarłam! Nagle do pokoju wbiegła Klara zwijając się. - Klara? Co ci jest? - HAHA!!!- Zaczęła śmiać się Klara - Przez ciebie o mało nie umarłam, haha! -przedrzeźniała Klara siostrę. - Wy chyba oszaleliście!!! - Ale z ciebie cykor!!! - śmiałą się Klara. - OK. To ja lecę. Umówiłam się z Sandrą. - Tylko bądź ostroszna. A która jest wogóle godzina? Klara wybiegła. Iga została sama z Arkiem. - Już 10 śpiochu. - Co??? To może ja zrobie herbatę. Napijesz się? - Oczywiście. Iga weszła do kuchni, zaczęła drzeć się w niebogłosy, bo zobaczyła tam: A. Mysz B. Kolejny napis na ścianie. C. Ducha ojca lub matki. WYBIERZCIE SAMI!!!!!!!!!! |
Basienka odp2
Ej to Corn i ty Basienko jesteście za a! To mam wybrac a tak?? :rolleyes: |
Tak likagirl a! :P A ja teraz nie mam czasu na 13 odcinek ;) <_< Wiec pewnie ujrzycie go jutro :P
|
Odcinek 6, "Między murem, a granicą"
Zobaczyła kolejny napis na ścianie: "Jeśli chcesz zobaczyć swoją siostre oddaj mi to co mi się należy". Iga krzyczała, z oczu ciekły jej łzy, upadła na ziemie, słyszała przeraźliwy chichot. Do kuchni wpadł Arek: - Co ci jest Iga? Co się stało??? Zadzwonie po pogotowie!!! - Ten napis! Znowu... Już nie mogę! - Jaki napis? O co ci chodzi? Arek pobiegł do salonu i zadzwonił po karetkę: - Mówi Arek Dum, proszę przysłać karetkę na ulicę SimLoock 2. Nagły atak. Proszę się spieszyć. Iga kiedyś słyszała to nazwisko. Odwróciła się. Napisu już nie było. - Ale co ty tam zobaczyłaś??? - Nie... Nic... Jakąś mysz... potem zrobiło mi się słabo... - Ale mówiłaś coś o napisie... - No bo byłam w stresie i nie mogłam nic powiedzieć. Po krótkiej chwili przyjechało pogotowie. Arek pojechał razem z nią. W szpitalu zadzwonił do Klary i powiedział jej, że są w szpitalu. Klara obiecała, ze przyjedzie. W tej chwili obok sali Igi przejechała jakaś kobieta na wózku. "To chyba mama"- pomyślała. Wbiegła z sali. Nikogo już nie zobaczyła. Poszła do łazienki, a tam... A. Kolejny napis B. Mama C. Pielęgniarka -siostra jej nauczycielki |
Basienka-b
Zauważyliście ze teraz rzadko ktos tu pisze .... "Przynęta" odc.8 ..i powiedział: -Kate Eworkowska, skazuje cię na 12 lat w wiezienu w Los Simkowie Dziewczyna wstała, oczy jej zabłysły, uśmiechnęła sie i zaczęła skakać z radośći -Jest!Zobaczeee go! hhaaa udało mi się...!!Dziekuję panu baardzo, dziękuję! -Nie ma za co, skoro tak to Cię cieszy...-odpowiedział sędzia i poszedł.Kate została zaprowadzona do celi.Nastepnego dniapod eskortą policjantów wsiadła do policyjnego auta i ruszyli w drogę.Kate pełna radości nie wiedziała że to nie jest powód do cieszenia.12 lat spędzi w więzieniu...ale dla niej to nie mialo znaczenia (narazie) liczyło się to że spotka Radka.Nagle coś walneło w radiowóz.Po chwili koło samochodu pęknęło i auto zaczęło sie turlać po drodze.W końcu ustało.Kate wyszła szybko z auta.Próbowała szybciej ale coś ja niepokoiło.Położyła się na drodze i spojrzała na ręke.Cała z krwi, ale czemu nic nie czuła?Żadnego bulu tylko wiedziała ze jest zraniona.Poczuła się taka senna.Zamknęła oczy.Znalazła się w korytarzu, ciemnym i tajemniczym.Szła nim.Po chwili ujrzała w ciemnosciach czyjeś świecące oczy.Przerażona zaczęła biec przed siebie.Chciała się obudzić ale nie umiała... Oczy, nalezały do: a.dzikiej besti b.policjanta c.psa |
No ja zauważyłam. Ja tu nie piszę,bo wolę pisać w dziale,,Oceń pracę'',
w temacie opowiadania o candy dollsach. Zapraszam Was do tego działu. Wasze opowiadania są bardzo fajne,lubię tu czasem przyjść i poczytać je. |
Likagirl CCCCCCCCCCCC!!!!!!! :D :P "Między murem, a granicą" odc. 7
- Mama? Co ty tutaj robisz? - Ja? Przecież wierz... powiedziałam ci, że jestem chora. W rzeczywistości miałam wypadek. Ale co ty tu robisz??? - Nic... zasłabłam tylko, a Arek zadzwonił po pogotowie. Ale jak doszło do tego wypadku? - Wierz poszłam do łazienki w pracy i zobaczyłam... i tak nie zrozumiesz. Ale też zasłabłam. A gdzie Klara??? - U koleżanki. Arek zadzwonił do niej i zaraz przyjdzie. Mijały godziny, a Klara się nie pojawiała. Arek też gdzieś zniknął. Iga została sama. Zaczęła rozmyślać. W końcu doszła do wniosku, że tym czym mama powiedziała, że ona nie zrozumie może być napis. Od razu pobiegła do sali w której leżała jej mama. - Mamo!!! Mamo już wiem! Widziałaś napis, prawda? - Co??? Skąd wiesz o HASŁACH PRZEPOWIEDNI??? - Jakich hasłach przepowiedni? Ja po prostu widziałam dwa napisy. Jeden w pokoju Klary, a drugi w kuchni i wtedy zasłabłam i mnie tu przywieźli. - Widziałaś dwa? Co było na nich napisane??? - Na pierwszym nie pamiętam, ale chyba coś w stylu „Nie wtrącaj się do cudzych spraw”, a na drugim „Jeśli chcesz zobaczyć swoją siostrę oddaj mi to co mi się należy”. Chyba tak. Nie pamiętam. Głowa mnie bardzo mocno boli... - Wierz ja widziałam 5 napisów. Od śmierci waszego ojca... pamiętam, że na pierwszym było „Zaprzepaściłaś taką szansę”. Ale ciebie miało to nie spotkać... Nie rozumiem tego... - Ale dlaczego to miało mnie nie spotkać??? - Bo ty nie masz praktycznie z tym nic wspólnego... Idź lepiej do siebie. Kiedy Iga poszła do swojej sali zobaczyła tam: A. Ducha ojca B. Hasło przepowiedni C. Nauczycielkę |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:19. |