TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gwiazdowe Telenowele.. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3221)

dona 30.05.2004 14:34

Cytat:

Wiec wybieram:
dona-C
likagirl-B

Tak masz rację ,Ale odcinek ukarzę sie we wtorek 01.06 ,a naj pózniejw piątek 04.06.

cornishonka 30.05.2004 14:37

A ja wybieram odpowiedz a likagirl :lol: :lol: No a to nastepny odcinek..

Odc. 12

Ktos zadzwonil do drzwi. Ania otworzyla, tuz za nia stala Paulina.
- Artur! Skarbie nawet nie wiesz jak sie ciesze! - Krzyknela blondwlosa i rzucila mu sie na szyje.
- Siema dziewczyny. Jak leci? - Spytal sie, odganiajac Pauline.
- A dobrze.. - Mruknela Ania i zaprowadzila ich na cole. Ciagle dreczyla ja mysl ,,skad on zna moj adres? I skad wiedzial ze tu jest Paulina?". Gdy Paulina chichotala ze szklanka w reku, Ania odwarzyla sie na pytanie.
- Skad wiedziales ze tu jest Paulina?
- A no widzialem was w tym oknie - i wskazal palcem na okno do salonu. Anka zrobila narbumuszona mine..przeciez nieladnie zagladac przez czyjes okno. Zadzwonil telefon. Ania odebrala jako gospodarka.
- Slucham?
- Czesc coreczko! Tu tatulko. Jestem w hotelu i mowie ci, niezly ruch. Interes sie kreci!
- A..to fajnie tato.
- A jak u ciebie?
- Ee..super! - Sklamala.
- To swietnie. To ja koncze. Pa!
- Pa.
Ania odlozyla sluchawke. Ale w salonie nie bylo juz Artura i Pauliny..
.................................................. ......
Co sie stalo?
1. Artur zaprosil Pauline do baru na rogu
2. Poszli do sypialni Ani a potem dziewczyna uslyszala z sypialni wybicie szyby
3. Ania zobaczyla jakis cien za oknem
----------------------------------------------

Tylko tym razem głosowac! :P

likagirl 30.05.2004 15:20

corn 2
dona c
----------------

a ja co mam wybrac?? ;)

Basieńka 30.05.2004 17:55

A ja Likagirl dam ci jeszcze większy delemat. Głosuje za odpowiedzią A. A corn 2.
:lol: :lol: "Między murem, a granicą" odc. 5.

(...) To był Arek.
- AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! :o Co ty tutaj robisz??!!
- HAHAHA- Arek zaczął śmiać się, jakimś dziwnym, ale przerażającym głosem. Iga poczuła ten sam chłód co na lekcji. - Chciałem cię przestraszyć. Nieźle mi się udało, co?
-Przez ciebie o mało nie umarłam!
Nagle do pokoju wbiegła Klara zwijając się.
- Klara? Co ci jest?
- HAHA!!!- Zaczęła śmiać się Klara - Przez ciebie o mało nie umarłam, haha! -przedrzeźniała Klara siostrę.
- Wy chyba oszaleliście!!!
- Ale z ciebie cykor!!! - śmiałą się Klara. - OK. To ja lecę. Umówiłam się z Sandrą.
- Tylko bądź ostroszna. A która jest wogóle godzina?
Klara wybiegła. Iga została sama z Arkiem.
- Już 10 śpiochu.
- Co??? To może ja zrobie herbatę. Napijesz się?
- Oczywiście.
Iga weszła do kuchni, zaczęła drzeć się w niebogłosy, bo zobaczyła tam:

A. Mysz
B. Kolejny napis na ścianie.
C. Ducha ojca lub matki.

WYBIERZCIE SAMI!!!!!!!!!!

likagirl 30.05.2004 18:20

Basienka odp2

Ej to Corn i ty Basienko jesteście za a! To mam wybrac a tak?? :rolleyes:

cornishonka 30.05.2004 20:34

Tak likagirl a! :P A ja teraz nie mam czasu na 13 odcinek ;) <_< Wiec pewnie ujrzycie go jutro :P

Basieńka 02.06.2004 08:39

Odcinek 6, "Między murem, a granicą"

Zobaczyła kolejny napis na ścianie: "Jeśli chcesz zobaczyć swoją siostre oddaj mi to co mi się należy". Iga krzyczała, z oczu ciekły jej łzy, upadła na ziemie, słyszała przeraźliwy chichot. Do kuchni wpadł Arek:
- Co ci jest Iga? Co się stało??? Zadzwonie po pogotowie!!!
- Ten napis! Znowu... Już nie mogę!
- Jaki napis? O co ci chodzi?
Arek pobiegł do salonu i zadzwonił po karetkę:
- Mówi Arek Dum, proszę przysłać karetkę na ulicę SimLoock 2. Nagły atak. Proszę się spieszyć.
Iga kiedyś słyszała to nazwisko. Odwróciła się. Napisu już nie było.
- Ale co ty tam zobaczyłaś???
- Nie... Nic... Jakąś mysz... potem zrobiło mi się słabo...
- Ale mówiłaś coś o napisie...
- No bo byłam w stresie i nie mogłam nic powiedzieć.
Po krótkiej chwili przyjechało pogotowie. Arek pojechał razem z nią. W szpitalu zadzwonił do Klary i powiedział jej, że są w szpitalu. Klara obiecała, ze przyjedzie. W tej chwili obok sali Igi przejechała jakaś kobieta na wózku. "To chyba mama"- pomyślała. Wbiegła z sali. Nikogo już nie zobaczyła. Poszła do łazienki, a tam...

A. Kolejny napis
B. Mama
C. Pielęgniarka -siostra jej nauczycielki

likagirl 02.06.2004 09:51

Basienka-b
Zauważyliście ze teraz rzadko ktos tu pisze ....

"Przynęta" odc.8

..i powiedział:
-Kate Eworkowska, skazuje cię na 12 lat w wiezienu w Los Simkowie
Dziewczyna wstała, oczy jej zabłysły, uśmiechnęła sie i zaczęła skakać z radośći
-Jest!Zobaczeee go! hhaaa udało mi się...!!Dziekuję panu baardzo, dziękuję!
-Nie ma za co, skoro tak to Cię cieszy...-odpowiedział sędzia i poszedł.Kate została zaprowadzona do celi.Nastepnego dniapod eskortą policjantów wsiadła do policyjnego auta i ruszyli w drogę.Kate pełna radości nie wiedziała że to nie jest powód do cieszenia.12 lat spędzi w więzieniu...ale dla niej to nie mialo znaczenia (narazie) liczyło się to że spotka Radka.Nagle coś walneło w radiowóz.Po chwili koło samochodu pęknęło i auto zaczęło sie turlać po drodze.W końcu ustało.Kate wyszła szybko z auta.Próbowała szybciej ale coś ja niepokoiło.Położyła się na drodze i spojrzała na ręke.Cała z krwi, ale czemu nic nie czuła?Żadnego bulu tylko wiedziała ze jest zraniona.Poczuła się taka senna.Zamknęła oczy.Znalazła się w korytarzu, ciemnym i tajemniczym.Szła nim.Po chwili ujrzała w ciemnosciach czyjeś świecące oczy.Przerażona zaczęła biec przed siebie.Chciała się obudzić ale nie umiała...

Oczy, nalezały do:
a.dzikiej besti
b.policjanta
c.psa

asiolin 02.06.2004 12:33

No ja zauważyłam. Ja tu nie piszę,bo wolę pisać w dziale,,Oceń pracę'',
w temacie opowiadania o candy dollsach.
Zapraszam Was do tego działu. Wasze opowiadania są bardzo fajne,lubię tu czasem przyjść i poczytać je.

Basieńka 02.06.2004 13:27

Likagirl CCCCCCCCCCCC!!!!!!! :D :P "Między murem, a granicą" odc. 7

- Mama? Co ty tutaj robisz?
- Ja? Przecież wierz... powiedziałam ci, że jestem chora. W rzeczywistości miałam wypadek. Ale co ty tu robisz???
- Nic... zasłabłam tylko, a Arek zadzwonił po pogotowie. Ale jak doszło do tego wypadku?
- Wierz poszłam do łazienki w pracy i zobaczyłam... i tak nie zrozumiesz. Ale też zasłabłam. A gdzie Klara???
- U koleżanki. Arek zadzwonił do niej i zaraz przyjdzie.
Mijały godziny, a Klara się nie pojawiała. Arek też gdzieś zniknął. Iga została sama. Zaczęła rozmyślać. W końcu doszła do wniosku, że tym czym mama powiedziała, że ona nie zrozumie może być napis. Od razu pobiegła do sali w której leżała jej mama.
- Mamo!!! Mamo już wiem! Widziałaś napis, prawda?
- Co??? Skąd wiesz o HASŁACH PRZEPOWIEDNI???
- Jakich hasłach przepowiedni? Ja po prostu widziałam dwa napisy. Jeden w pokoju Klary, a drugi w kuchni i wtedy zasłabłam i mnie tu przywieźli.
- Widziałaś dwa? Co było na nich napisane???
- Na pierwszym nie pamiętam, ale chyba coś w stylu „Nie wtrącaj się do cudzych spraw”, a na drugim „Jeśli chcesz zobaczyć swoją siostrę oddaj mi to co mi się należy”. Chyba tak. Nie pamiętam. Głowa mnie bardzo mocno boli...
- Wierz ja widziałam 5 napisów. Od śmierci waszego ojca... pamiętam, że na pierwszym było „Zaprzepaściłaś taką szansę”. Ale ciebie miało to nie spotkać... Nie rozumiem tego...
- Ale dlaczego to miało mnie nie spotkać???
- Bo ty nie masz praktycznie z tym nic wspólnego... Idź lepiej do siebie.

Kiedy Iga poszła do swojej sali zobaczyła tam:
A. Ducha ojca
B. Hasło przepowiedni
C. Nauczycielkę

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:19.